Fotbal international

Cum a trăit fosta soție a lui Dzemaili marea victorie cu Serbia. Foto

23.06.2018 | 11:41
Cum a trait fosta sotie a lui Dzemaili marea victorie cu Serbia Foto
ADVERTISEMENT

Fosta soție a internaționalului elvețian Blerim Dzemaili, Erjona Sulejmani, a trăit la maximum marea victorie din meciul cu Serbia, din etapa a doua a Grupei E de la Campionatul Mondial. Fotomodelul albanez este prezent în aceste zile în Rusia unde își susșine fostul soț.

Blerim Dzemaili (32 de ani) și Erjona Sulejmani (30 de ani) s-au căsătorit în 2015 și în același an li s-a născut băiețelul Luan. Cei doi au divorțat după ce fotomodelul albanez a declarat printre altele că jucătorul e ”slab în pat” și că ”fotbaliștii nu sunt pasionați de sex înaintea meciurilor ci preferă să și-o facă singuri”.

ADVERTISEMENT

Cum a trăit fosta soție a lui Dzemaili marea victorie cu Serbia

”Să îl susțin și să îl urmăresc pe Blerim la meciurile de la Mondial nu va fi ciudat pentru mine. Mă voi bucura întotdeauna pentru el, e tatăl fiului meu, Luan”, a explicat Erjona Sulejmani înainte de începerea turneului final din Rusia.

Fosta soție a internaționalului elvețian Blerim Dzemaili, Erjona Sulejmani, a trăit la maximum meciul Serbia - Elveția 1-2 de la CM 2018
Fosta soție a internaționalului elvețian Blerim Dzemaili, Erjona Sulejmani, a trăit la maximum meciul Serbia – Elveția 1-2 de la CM 2018

Fosta soție a lui Blerim Dzemaili a făcut furori și la Campionatul European din 2016, fiind considerată atunci cea mai frumoasă parteneră a unui jucător prezent la turneul final din Franța.

ADVERTISEMENT

Erjona Sulejmani este printre protagonistele show-ului “Le Capitane” alături de Jessica Melena – soţia lui Ciro Immobile (Lazio Roma), Silvia Slitti, partenera lui Giampaolo Pazzini (Hellas Verona), Michela Persico, soţia lui Daniele Rugani (Juventus Torino) şi Emilie Nef Naf, fosta iubită a lui Jeremy Menez (Antalyaspor).

Blerim Dzemaili a fost titular în amebele meciuri jucate de Elveția la Campionatul Mondial din Rusia. Elvețienii au remizat cu Brazilia, scor 1-1, și au învins Serbia, scor 2-1, iar cu patru puncte și un ultim meci împotriva naționalei din Costa Rica au o șansă foarte mare de a se califica în optimile de finală.

ADVERTISEMENT