Fotbal intern

Cum a trăit fostul selecţioner Daniel Isăilă victoria cu Portugalia: “Am înnebunit pe internet!”

08.09.2018 | 12:30
Cum a trait fostul selectioner Daniel Isaila victoria cu Portugalia Am innebunit pe internet

Cum a trăit fostul selecţioner Daniel Isăilă victoria cu Portugalia. Omul care a condus în cea mai mare parte campania actuală de calificare a tricolorilor mici la Turneul Final din 2019 Italia consideră că Mirel Rădoi şi băieţii săi trebuie să gestioneze cu mare atenţie victoria din Portugalia.

Unul dintre oamenii care nu au avut deloc stare în timpul partidei Portugalia-România, scor 1-2, a fost chiar fostul selecţioner Daniel Isăilă. Contactat de către FANATIK.RO, aflat la arabi acolo unde antrenează Al Hazm, acesta a acceptat să ne vorbească despre meciul foştilor lui elevi, dar şi despre discuţiiile pe care le-a avut cu Mirel Rădoi.

Cum a trăit fostul selecţioner Daniel Isăilă victoria cu Portugalia:”Am înnebunit pe internet!”

Daniel Isăilă ne-a spus că înainte de meci, dar şi după meci că s-a aflat în contact mai mereu cu Mirel Rădoi. “Mirel este un antrenor de mare perspectivă. De când a preluat naţionala U 21 el s-a aflat în permanenţă în contact cu mine. A cerut date după date despre tot ce el avea nevoie, deoarece dorea să dea marea lovitură în Portugalia. Şi uitaţi că a reuşit să o dea. L-am felicitat personal după acest meci. Însă pot să vă spun că eu am înnnebunit pe internet. Mă uitam de pe un site pe altul ca să văd dacă s-a terminat meciul asta o dată. Şi peste tot vedeam că nu e meciul terminat. Am înţeles de la Mirel că jocul a fost prelungit cam 11 minute, nu nouă, iar eu înnebunisem de tot.

Mă rugam din tot sufletul ca aceşti copii să câştige o dată acel meci şi mă rugam ca Mirel Rădoi să debuteze cu dreptul. Însă, acum le transmit tuturor să gestioneze cu mare, dar mare atenţie acestă victorie din Portugalia. Trebuie să avem toţi capul pe umeri, absolut toţi. Din trei meciuri rămase în această grupă noua ne mai trebuie 7 puncte, iar apoi nimeni nu ne mai ia primul loc. Toţi băieţii au muncit foarte mult în această campanie, iar Mirel Rădoi cu multă atenţie o va încheia cu rezultatul pe care toţi ni-l dorim: calificare. Eu am spus de la început că această generaţie se poate califica, dar mulţi probabil că m-au crezut nebun”, a spus Isăilă.

Fostul selecţioner Daniel Isăilă ne-a transmis de la arabi. Ionuţ Radu în poarta lui U 21
  Cum a trăit fostul selecţioner Daniel Isăilă victoria cu Portugalia. Ionuţ Radu în poarta lui U 21

Fostul selecţioner Daniel Isăilă a anunţat de la arabi. “Radu este un lider adevărat”

În continuare Daniel Isăilă a anunţat de la arabi şi cine consideră el că este liderul adevărat al actualei generaţii pregătite de Mirel Rădoi. Acesta a văzut pe internet evoluţia de senzaţie a lui Ionuţ Radu.“Mă bucur foarte mult că am decis să îi dau credit total lui Ionuţ Radu, atunci când eu am început această campanie. Acest portar este un lider adevărat din toate punctele de vedere. Eu ştiu ce vorbesc. Nu m-a interesat de ce nu fusese convocat înainte, important este că eu că l-am adus la naţională.

Calităţile pe care Radu le are chiar şi atunci când nu este pe teren şi se află în vestiar l-au recomandat să fie căpitanul acestei generaţii. Acest portar este de mare perspectivă şi o să vedeţi că o să reuşească şi în Seria A pentru că eu sunt sigur că obiectivul lui este să ajungă să apere din nou în Seria A. Eu sunt sigur că Mirel Rădoi şi Ionuţ Radu vor avea discuţii cu toţi băieţii din lot. Aceştia au o şansă imensă, iar toţi trebuie să se agaţe cu dinţii de ea”, a spus Isăilă.

Tags: