Simona Halep

Cum a trăit Simona Halep începutul pandemiei de coronavirus: ”A fost un şoc pentru mine. La început nu am vrut să accept”

10.08.2020 | 16:05
Cum a trait Simona Halep inceputul pandemiei de coronavirus A fost un soc pentru mine La inceput nu am vrut sa accept
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep a povestit cum a trăit începutul pandemiei de coronavirus și a explicat faptul că a fost speriată de tot ce afla.

Campioana noastră ar fi trebuit să revină pe teren la primul turneu organizat după pauză, la Palermo, dar ea a decis în ultimul moment să se retragă din competiția siciliană.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Halep se va întoarce în arenă cu ocazia turneului de la Praga, din această săptămână, acolo unde este principala favorită, dar unde va juca și în proba de dublu.

Pandemia de coronavirus a speriat-o pe Simona Halep

”A fost un şoc pentru mine să văd că totul era oprit. Sunt obişnuită să călătoresc şi brusc a trebuit să stau acasă şi să trăiesc viaţa normală. A fost un şoc. Nu înţelegeam. La început nu am vrut să accept. Apoi, m-am îngrijorat când am văzut atât de mulţi oameni având probleme cu sănătatea lor, trebuie să recunosc”, a declarat Simona Halep despre pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

”Eram îngrijorată la început. Apoi am întrebat mulţi oameni şi mi-au spus că dacă mă protejez şi am grijă de mine şi de oamenii din jurul meu o să fie ok. Aşa că am făcut asta şi încă o fac. Trebuie să avem răbdare şi să credem că va fi mai bine”, a spus Halep pentru site-ul oficial al WTA.

”Darren mi-a spus că, dacă mă pot concentra, să mă antrenez ca şi cum săptămâna viitoare am turneu este un mare avantaj. Dar dacă nu, dacă într-o zi vin pe teren şi nu simt plăcerea de a mă pregăti, atunci îmi pot lua liber ziua respectivă. Aşa că nu am fost stresată să joc în fiecare zi”, a povestit campioana de la Wimbledon.

ADVERTISEMENT

”Mi-am luat liber unele zile, atunci când am simţit asta. Sfatul său a fost să iau totul rând pe rând şi să nu mă gândesc că dacă ratez o zi ar fi un dezastru, pentru că am timp. Trebuie să îmi relaxez mintea pentru că nu se ştie ce se va întâmpla săptămâna următoare. Sunt schimbări în fiecare zi, şi în România”, a continuat ea.

”Sincer, nu prea ştiu cum să gestionez acum revenirea. Bine, toată lumea este în aceeaşi situaţie. Suntem toţi în aceeaşi situaţie şi acum vom vedea cine va gestiona mai bine revenirea. Eu simt că am experienţa pentru a face faţă”, a afirmat Halep.

ADVERTISEMENT

”Dacă voi privi situaţia cu relaxare şi voi da tot ce am mai bun în fiecare meci voi ajunge din nou la nivelul dorit. Însă sunt sigură că voi avea ceva dificultăţi, am avut mereu nevoie de meciuri pentru a-mi găsi ritmul. Acum este diferit. Nu mă pot plânge, dar nici un pot fi bucuroasă”, a încheiat Simona.

ADVERTISEMENT