Sport

Cum a trăit Sorin Cârțu meciul Universitatea Craiova – FC Voluntari 1-1! Președintele oltenilor a coborât aproape de teren. Foto exclusiv

Președintele „alb-albaștrilor”, Sorin Cârțu, a trăit partida Universitatea Craiova - FC Voluntari, scor 1-1, la intensitate maximă.
01.10.2022 | 14:57
Cum a trait Sorin Cartu meciul Universitatea Craiova  FC Voluntari 11 Presedintele oltenilor a coborat aproape de teren Foto exclusiv
Cum a trăit Sorin Cârțu meciul Universitatea Craiova - FC Voluntari 1-1! Președintele oltenilor a coborât aproape de teren. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Deși a dominat partida de pe stadionul „Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova nu a reușit să câștige cele trei puncte cu FC Voluntari. Elevii lui Mirel Rădoi s-au arătat dezamăgiți, pentru că au obținut doar un rezultat de egalitate împotriva ilfovenilor, scor 1-1.

Sorin Cârțu a coborât în apropierea porții lui Mihai Popa în ultimele minute ale partidei Universitatea Craiova – FC Voluntari

Universitatea Craiova nu a izbutit să o învingă pe FC Voluntari, chiar dacă oltenii și-au creat ocazii la poarta apărată de Mihai Popa. Tehnicianul „alb-albaștrilor”, Mirel Rădoi, nu s-a arătat mulțumit de rezultatul obținut împotriva ilfovenilor.

ADVERTISEMENT

Prezent la duelul împotriva trupei antrenate de Liviu Ciobotariu, Sorin Cârțu a trăit la intensitate maximă meciul de pe arena din Bănie. FANATIK l-a surprins pe președintele Universității Craiova în timpul confruntării cu FC Voluntari.

Șansele mari de gol create de jucătorii Universității Craiova l-au făcut pe Sorin Cârțu să coboare din tribunele stadionului „Ion Oblemenco” în apropierea suprafaței de joc. „Sorinaccio” a privit îngândurat partida din spatele porții apărate de Mihai Popa.

ADVERTISEMENT
sorin cartu priveste partida cu fc voluntari
Sorin Cârțu a coborât în apropierea terenului în ultimele minute ale partidei cu FC Voluntari. sursă foto: FANATIK

Formația din Bănie putea să încaseze al doilea gol în finalul confruntării cu FC Voluntari. În minutele de prelungire ale partidei, Ulrich Meleke i-a pasat lui Danie Florea în careul „juveților”, însă David Lazar a avut o paradă extraordinară la șutul atacantului în vârstă de 34 de ani.

„Ne pare foarte rău, pentru că voiam să legăm două victorii și să mergem la FC Argeș cu altă încredere”

La finalul partidei cu FC Voluntari, Bogdan Vătăjelu a declarat că puteau să câștige cele trei puncte cu FC Voluntari. Fundașul „Științei” se aștepta ca Istavn Kovacs să să acorde penalty, după ce Ulrich Meleke a lovit mingea cu mâna în careu.

ADVERTISEMENT

„Am pierdut două puncte, iar după părerea mea puteam să câștigăm dacă eram mai atenți, am avut destule ocazii. Fotbalul nu se joacă pe ocazii, ci pe goluri și în seara asta nu ne-a ieșit. Până acum ne-am plâns că nu îl avem, iar acum când îl avem, ne întrebăm de ce îl avem (n.r. sistemul VAR)”, a spus Bogdan Vătăjelu.

„Am crezut că ne dă penalty la Căpățînă, dar se pare că nu a fost. Nu cred că eram în teren (n.r. la duelul dintre Andrei Ivan și Igor Armaș), dar înseamnă că nu a fost fault, dacă s-au uitat și nu au întors faza. Fiecare arbitru judecă cum crede și nu trebuie să găsim scuze că nu ne-au dat”, a mai spus jucătorul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vătăjelu a mărturisit că jucătorii Universității Craiova își doreau o victorie cu FC Voluntari, pentru a ridica moralul din vestiarul oltenilor pentru următoarea partidă. Acesta a declarat că se aștepta ca trupa lui Liviu Ciobotariu să se organizeze foarte bine în defensivă.

„Ne pare foarte rău, pentru că voiam să legăm două victorii și să mergem la FC Argeș cu altă încredere. Și ei au avut două săptâmâni să se pregătească și să ne urmărească pe noi. Au aglomerat foarte bine zonele și s-au apărat foarte bine, așa cum știam că o să facă”, a declarat Bogdan Vătăjelu.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,93 este cota pentru ”2 solist” la FC Argeș – U Craiova. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT