Life

Cum a trecut Ana Baniciu peste moartea mamei sale: ”Am avut momente în care mi-am dorit să fiu singură”

Ana Baniciu și-a pierdut mama la începutul lunii mai, după ce a primit o veste cumplită de la doctori. Cum i s-a schimbat viața artistei după decesul celei mai dragi persoane.
24.06.2022 | 17:02
Cum a trecut Ana Baniciu peste moartea mamei sale Am avut momente in care miam dorit sa fiu singura
Cum s-a schimbat Ana Baniciu după pierderea mamei sale: ”M-a rugat să merg înainte și asta fac”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântăreața a dezvăluit cum a trecut peste moartea mamei sale, Adina, dar și cine au fost persoanele care i-au fost aproape. Frumoasa blondină a trecut printr-o suferință mare, precizând cum i s-a schimbat viața în ultima perioadă.

Cum s-a schimbat Ana Baniciu după pierderea mamei sale: ”M-a rugat să merg înainte și asta fac”

Ana Baniciu a fost șocată când a aflat că mama sa este grav bolnavă. Fosta soție a lui Mircea Baniciu a avut câteva probleme de sănătate care s-au agravat, însă i-a cerut fiicei sale să nu fie tristă și să țină capul sus.

ADVERTISEMENT

„A fost un șoc momentul îmbolnăvirii, după care nu a mai fost neapărat un șoc. S-a făcut tot ce s-a putut, am încercat foarte mult. Acum am cumva altă concepție despre viață! Când e să fie, o să fie. M-a schimbat acest moment, dar în bine.

Am trecut cu putere și cu încredere în mine, și în faptul că lucrurile vor fi bune de acum încolo. Maică-mea este cu mine în continuare, așa o simt, și nu cred că și-a dorit vreo secundă.

ADVERTISEMENT

Mi-a și verbalizat asta, ca eu să plâng și să se oprească totul aici. M-a rugat să merg înainte și asta fac. Au fost foarte muți prieteni. Eu am prieteni vechi, care mă iubesc foarte mult. Edy, evident, și familia lui.

Am avut foarte mulți oameni aproape, dar am avut și multe momente în care mi-am dorit să fiu singură, eu cu mine, ca să reușesc să înțeleg ce se întâmplă”, a spus Ana Baniciu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Ana Baniciu, despre nunta cu logodnicul ei, Edy

Adina, regretată mamă a artistei, a fost prima soție a lui Mircea Baniciu. Din povestea lor de dragoste a rezultat frumoasa blondină care calcă pe urmele celebrului său tată și are o carieră în domeniul muzical. În prezent, este solista trupei DJ Project.

Cântăreața o duce de minune și în plan sentimental, chiar dacă a fost nevoită să amâne nunta cu partenerul de viață. Ana Banciu și Edy urmează să ajungă în fața altarului anul următor sau peste doi ani.

ADVERTISEMENT