Life

Cum a trecut Anca Țurcașiu peste separarea de fostul soț. La ce soluție a apelat cântăreața

Anca Țurcașiu și medicul Cristian Georgescu au divorțat în 2020, după un mariaj de 22 de ani. Cum a trecut artista peste separarea de fostul partener de viață.
25.07.2022 | 17:00
Cum a trecut Anca Turcasiu peste separarea de fostul sot La ce solutie a apelat cantareata
Ce a făcut Anca Țurcașiu după divorț. Metoda la care a recurs artista. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața și tatăl fiului său au ajuns pe drumuri separate în urmă cu 2 ani. Vedeta a făcut anunțul pe social media, iar acum spune la ce soluție a apelat pentru a trece cu capul sus peste despărțirea fulgerătoare.

Ce a făcut Anca Țurcașiu după divorț. Metoda la care a recurs artista

Anca Țurcașiu recunoaște că a avut nevoie de sprijin și ajutor după separarea de Cristian Georgescu, medicul care i-a fost alături peste 20 de ani. Actrița a mers în cabinetul unui psiholog pentru a se descărca.

ADVERTISEMENT

„Cred foarte mult în asta și primești foarte mult ajutor. E o nevoie pentru că tu te vezi din alt unghi, te vezi subiectiv.

Cineva care te vede din afară și cu care stai de vorbă îți deschide ochii către adevăr și realitate, pe care tu nu o poți percepe decât prin prisma emoțiilor pe care le ai în momentul respectiv și e de foarte mare ajutor.

ADVERTISEMENT

Am fost la psiholog după divorț. Am avut nevoie de sprijin”, a declarat cântăreața într-un interviu pentru publicația viva.ro.

Vedeta în vârstă de 51 de ani s-a reinventat după separarea de fostul partener de viață, despre care nu dorește să vorbească prea mult. Îndrăgita artistă și-a învins foarte multe frici în ultimii 2 ani, una dintre ele fiind cea de singurătate.

ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu, schimbări radicale după divorț

Anca Țurcașiu a mai subliniat că nu mai are teamă de înălțime, de spații deschise și de telescaun. Concret, cântăreața este conștientă că toate fricile acestea sunt legate strâns de teama de moarte pe care a învins-o.

În momentul de față, artista este o cu totul altă persoană după separarea de Cristian Georgescu, doctorul cu care are un băiat. Fiul vedetei s-a însurat în urmă cu câteva luni, la ceremonie medicul fiind însoțit de actuala iubită.

ADVERTISEMENT

Solista nu și-a refăcut viața, dar știe cum vrea să arate partenerul de viață ideal. Anca Țurcașiu nu exclude posibilitatea să se îndrăgostească din nou.

ADVERTISEMENT