Simona Halep

Cum a uimit-o Serena Williams pe Simona Halep: “Pentru mine ar fi imposibil”

06.05.2019 | 18:32
Cum a uimito Serena Williams pe Simona Halep Pentru mine ar fi imposibil
ADVERTISEMENT

Revenirea în circuit a Serenei Williams a uimit-o pe Simona Halep. Fostul număr 1 mondial a părăsit circuitul WTA pentru aproape un an, după ce a rămas însărcinată, însă a reuşit să joace două finale de Mare Şlem în 2018, ceea ce a impresionat-o pe româncă.

Cum a uimit-o Serena Williams pe Simona Halep: “Este pregătită să câştige un nou Mare Şlem”

Simona Halep a vorbit recent despre Serena Williams, iar fostul număr 1 mondial a susţinut că a fost uimită de revenirea jucătoarei de tenis de 37 de ani. Aflată la Madrid, unde participă la turneul WTA din capitala Spaniei, Simo a declarat că nu crede că ar putea să revină în forţă după o pauză aşa de mare, asemănătoare cu cea a Serenei.

ADVERTISEMENT

“Pentru mine ar fi imposibil să reuşesc ceva similar. Eu cred că Serena este pregătită să câștige un nou turneu de Mare Şlem. Pentru asta va trebui să mai evolueaze și la alte turnee, pentru a redescoperi un ritm mai ridicat al competițiilor”, a declarat Simona Halep.

Cum a uimit-o Serena Williams pe Simona Halep (sursă foto: hepta.ro)
Cum a uimit-o Serena Williams pe Simona Halep (sursă foto: hepta.ro)

Simona Halep, victorii la simplu şi dublu în primele meciuri de la WTA Madrid Open 2019

Simona Halep a avut un start perfect la WTA Madrid Open 2019. Românca s-a calificat în turul 2 al probei de simplu, după ce a învins-o pe Margarita Gasparyan, scor 6-0, 6-4. Luni, fostul număr 1 mondial s-a impus şi la dublu, alături de Irina Begu. Înainte de startul competiţiei din Spania, Simona Halep a dezvăluit că îşi doreşte să câştige mai multe turnee de Mare Şlem, dar că nu este concentrată pe acest aspect în acest moment.

ADVERTISEMENT

“Cu siguranţă că îmi doresc să câştig şi alte trofee de Mare Şlem, dar nu sunt concentrată pe acest lucru în acest moment. Tot ceea ce se va întâmplă de acum încolo este un bonus. Vreau să văd la ce nivel sunt”, a mai precizat Simona Halep.