Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a văzut Adi Mutu debutul lui Horațiu Moldovan, portarul său, la națională. “L-am sunat. Putea fi un rezultat dezastruos!” Video exclusiv

Adrian Mutu a analizat la FANATIK SUPERLIGA debutul lui Horațiu Moldovan la națională. Portarul său de la Rapid a făcut un joc bun, în ciuda faptului că a încasat două goluri.
18.11.2022 | 16:37
Cum a vazut Adi Mutu debutul lui Horatiu Moldovan portarul sau la nationala Lam sunat Putea fi un rezultat dezastruos Video exclusiv
Adrian Mutu l-a felicitat la FANATIK SUPERLIGA pe Horațiu Moldovan pentru debutul la echipa națională. Sursă foto: Colaj FANATIK / Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan a fost integralist în România – Slovenia 1-2, debutul său la naționala României. Portarul Rapidului a fost printre cei mai buni “tricolori”, în ciuda faptului că a încasat două goluri în prima repriză. FANATIK anunțase în exclusivitate că Moldovan va fi titularizat contra Sloveniei.

Adrian Mutu, încântat de prestația lui Horațiu Moldovan la debutul pentru naționala României: “Ne-a salvat de la un rezultat dezastruos”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adrian Mutu a lăudat prestația elevului său de la Rapid. Consideră că scorul la pauză ar fi putut fi dezastruos fără intervențiile portarului. A dezvăluit și că l-a felicitat vineri dimineață pentru debutul la echipa națională a României.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Mi s-a părut că a fost bine! Atunci când primești două goluri te gândești că putea să facă ceva, dar eu cred că ne-a salvat în prima repriză de la un rezultat dezastruos.

A salvat două ocazii importante în prima repriză, zic eu. Mi-a plăcut, am vorbit și cu el azi dimineață. L-am felicitat pentru debut, în sfârșit, după un an de zile.

ADVERTISEMENT

A fost bun și la jocul cu piciorul, cred că a adus o siguranță în poarta României, așa mi s-a părut. Acum nu știu dacă sunt subiectiv sau nu”, a declarat Adrian Mutu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.\

România, un ultim amical programat în 2022. Va juca la Chișinău, împotriva Moldovei, de la ora 20:30

La FANATIK SUPERLIGA, Adrian Mutu a criticat lipsa de atitudine a tricolorilor în prima repriză și a apreciat că lucrurile au arătat mult mai bine pe parcursul actului secund.

ADVERTISEMENT

România a fost învinsă de Slovenia într-o pertidă amicală disputată pe Cluj Arena, scor 1-2. Sesko și Sporar au marcat pentru oaspeți, minutele 26 și 32. Reușita “tricolorilor” a fost semnată de Denis Drăguș, în minutul 64.

România mai are o partidă amicală programată în acest an, contra Moldovei. Se va disputa duminică, de la ora 20:30, la Chișinău.

ADVERTISEMENT