Simona Halep

Cum a văzut Darren Cahill meciul Simonei Halep cu Johanna Konta: “Haide, Simo!” Foto

07.05.2019 | 15:28
Cum a vazut Darren Cahill meciul Simonei Halep cu Johanna Konta Haide Simo Foto

Darren Cahill a urmărit în Australia meciul Simonei Halep cu Johanna Konta. Românca s-a impus în două seturi, scor 7-5, 6-1, şi a obţinut calificarea în optimile de finală ale turneului WTA Madrid Open, unde se va duela cu Viktoria Kuzmova.

Cum a văzut Darren Cahill meciul Simonei Halep cu Johanna Konta de la Madrid

Încă de la începutul sezonului de zgură, Darren Cahill a anunţat pe contul personal de Instagram că va urmări din Australia meciurile de la turneele WTA Madrid, WTA Roma şi Roland Garros. Fostul antrenor al Simonei Halep a vizionat partida din turul 2 şi a postat un mesaj pe Insta Story.

Australianul s-a fotografiat în timp ce urmărea în faţa televizorului meciul. “Haide Simo”, a scris Darren Cahill, cel care a antrenat-o pe Simona Halep în perioada 2015-2018. “Vor fi nopţi luni în Australia în următoarea perioadă. Cinci săptămâni de tenis cu turneele Madrid, Roma şi Roland Garros”, anunţa recent antrenorul de 53 de ani.

Cum a văzut Darren Cahill meciul Simonei Halep cu Johanna Konta
Cum a văzut Darren Cahill meciul Simonei Halep cu Johanna Konta

Reacţia Simonei Halep după victoria din turul 2 de la Madrid

Simona Halep a învins-o pe Johanna Konta în turul 2 de la WTA Madrid Open, scor 7-5, 6-1, iar la finalul meciului a reacţionat. Românca a susţinut că încă nu este 100%, dar că se simte bine pe teren. În plus, fostul număr 1 mondial a declarat că nu o cunoaşte pe Viktoria Kuzmova, viitoarea ei adversară.

“A fost un meci dificil, deoarece ea are multă încredere. În setul secund am găsit rimul potrivit și am știut cum să o joc. Sunt mulțumită cu jocul pe care l-am făcut astăzi. Mă simt mult mai bine după răceală. Nu sunt la sută la sută, dar încerc să fiu liniștită pentru că simt jocul și mă simt bine pe teren. Nu o cunosc pe Viktoria Kuzmova, nu am jucat împotrva ei. O să urmăresc câte ceva din meciurile ei și voi vorbi cu echipa mea cum să joc împotriva ei”, a declarat Simona Halep.