Sport

Cum a văzut Țucudean meciul McGregor – Khabib! “Aceste lucruri vând mai bine”

08.10.2018 | 09:47
Cum a vazut Tucudean meciul McGregor  Khabib Aceste lucruri vand mai bine
ADVERTISEMENT

George Țucudean nu a ratat ocazia și a văzut a doua zi meciul McGregor – Khabib! Considerată un adevărat fenomen global, bătălia dintre irlandez și rus s-a terminat cu o încăierare generală savurată și de atacantul convocat de Cosmin Contra pentru dubla cu Lituania şi Serbia. Ţucudean nu s-a trezit noaptea, dar a vizionat în reluare lupta.

“Am văzut pe internet meciul. Nu m-am trezit, l-am văzut în timpul zilei. Am văzut că a pierdut McGregor. Khabib a fost mult mai bun, părerea mea. Acest sportiv a fost neînvins până acum, e şi mai tânăr, nu? Aveam impresia că e mai tânăr, aşa pare. Ştii cum sunt lucrurile de genul ăsta, se vând mai bine. Mai mult showbiz. A fost şi încărcătură mare, ei s-au atacat la interviu…”, a declarat George Ţucudean

ADVERTISEMENT
Cum a văzut Țucudean meciul McGregor - Khabib! George Tucudean la pamant in meciul de fotbal dintre Serbia si Romania, din cadrul Ligii Natiunilor, desfasurat pe Stadionul Partizan din Belgrad, luni 10 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
George Țucudean a fost convocat de Cosmin Contra pentru dubla cu Lituania și Serbia

Cum a văzut Țucudean meciul McGregor – Khabib!

A fost o adevărată nebunie la finalul meciului dintre McGregor și Khabib. Rusul l-a bătut rău de tot pe luptătorul irlandez. Britanicul a fost pur și simplu călcat în picioare și a rezistat doar patru runde. Ce a urmat însă după meci a fost mai degrabă main eventul galei. Imediat după ce și-a învins adversarul, rusul a fost cu greu stăpânit. Khabib a sărit din cușcă direct în public acolo unde a vrut să se bată cu unul dintre antrenorii lui McGregor.

În tot acest timp, McGregor privea descumpănit ceea ce se întâmpla, dar s-a trezit și el atacat. Irlandezul  a fost lovit serios de unul dintre oamenii din staff-ul rusului și totul a culminat cu o bătaie uriașă lângă cușcă între cel puțin zece persoane. Într-o panică totală în care spectatorii se adăposteau de furia luptătorilor profesioniști, numai intervenția oamenilor din staff-ul UFC a dus la calmarea spiritelor.

ADVERTISEMENT

De remarcat că la final, organizatorii UFC au plătit bursa lui McGregor, trei milioane de dolari, dar au decis să reţină banii cuveniţi lui Khabib, două milioane de dolari. Ar putea să facă plata către rus, dar numai după finalizarea anchetei. Mai mult de atât, cei din staff-ul lui Khabib s-ar putea alege și cu ridicarea vizelor pentru SUA.

6 partide a bifat George Țucudean în tricoul echipei naționale