News

Ce rochie a purtat Carmen Iohannis în prima zi de școală. Prima Doamnă, apariție inedită. Foto

14.09.2020 | 16:42
Ce rochie a purtat Carmen Iohannis in prima zi de scoala Prima Doamna aparitie inedita Foto
Carmen Iohannis, alături de soțul ei. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Toată lumea știe că soția președintelui Klaus Iohannis este profesoară de limba engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr„ din Sibiu.

În aceste context, Prima Doamnă a României nu putea să rateze deschiderea noului an școlar în Sibiu, unde o așteptau nerăbdători elevii săi.

ADVERTISEMENT

Carmen Iohannis nu putea să se prezinte la școală altfel decât și-a obșinuit audiența: îmbrăcată cu stil, lucru remarcat și de internauți.

Carmen Iohannis a apărut în prima zi de școală cu o rochie senzațională

Femeia a purtat o rochie superbă creată de creatorul de modă Andreea Tincu, lucru făcut public pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

„În prima zi de școală, Prima Doamnă Carmen Iohannis poartă design românesc semnat Andrea Tincu. Este o rochie din noua colecție, custom made, cu printul inspirat din flori romanesti rare, de munte”, a scris Tincu, alături de fotografiile cu soția lui Klaus Iohannis.

Carmen Iohannis, în prima zi de școală
Carmen Iohannis, în prima zi de școală

„Superbă!”, a scris un internaut, semn că alegerea făcută de Carmen Iohannis a fost pe placul tuturor.

ADVERTISEMENT
Carmen Iohannis, apariție răvășitoare
Carmen Iohannis, apariție răvășitoare

Anul trecut, când pandemia nu făcea ravagii în țara noastră, Carmen Iohannis a făcut un selfie alături de elevii săi și a ținut un discurs emoționant.

„E o zi specială pentru noi, începem un nou a școlar, suntem plini de emoții, de bucuria revederii, de speranțele unui an foarte bun. sperăm să ne bucurăm în continuare de descoperirea noului, să fim entuziaști până la sfârșit și să avem multă răbdare unii cu alții. Mi-a fost foarte dor de ei, sper că și lor de mine…uite ce frumoși sunt”, transmitea Carmen Iohannis înainte de a se duce să-și îmbrățișeze elevii.

ADVERTISEMENT

Carmen Iohannis și Klaus Iohannis s-au căsătorit acum 30 de ani. Președintele României și-a găsit sufletul pereche pe băncile facultății. Cu toate că familia acestuia s-a mutat în Germania, Klaus a ales să rămână în România pentru Carmen.

Decizia s-a dovedit a fi inspirată, în condițiile în care Klaus a devenit primarul Sibiului și președintele României.

ADVERTISEMENT