Fotbal intern

Cum a vrut Mircea Rednic să cumpere Dinamo, cine mai făcea parte din acționariat și câți bani ar fi plătit!

15.10.2018 | 16:13
Cum a vrut Mircea Rednic sa cumpere Dinamo cine mai facea parte din actionariat si cati bani ar fi platit

Mircea Rednic a vrut să cumpere Dinamo București și a făcut anunțul oficial în conferința de presă în care a fost prezentat drept noul antrenor al alb-roșilor.

FANATIK.RO a aflat culisele afacerii prin care actualul tehnician a încercat să salveze clubul și cine ar fi trebuit să îl ajute pe Rednic în încercarea de a transforma clubul într-unul de nivel european.

“Am vrut să cumpăr Dinamo!”

Mircea Rednic s-a întors la Dinamo și a făcut spectacol la prezentarea sa. Pe lângă ironiile fine la adresa lui Meme Stoica, Nicolae Dică sau Cosmin Contra, Rednic a făcut și o serie de dezvăluiri interesante. Una dintre acestea este legată de faptul că a dorit să achiziționeze clubul Dinamo București!

Am contract pe doi ani. Eu am vrut să cumpăr Diamo şi Badea poate să vă confirme! Singur nu puteam să îl iau, am încercat şi nu am putut. Poate aşa a fost să fie. Nu mai am bani, i-am pierdut pe toţi în Arabia“, a spus Mircea Rednic.

Acționariat în trei: Nicolae Badea, Mircea Rednic și un belgian cu bani!

FANATIK.RO a aflat totul despre afacerea la care făcea referire Mircea Rednic. Astfel, conform informațiilor noastre, Rednic a dorit să cumpere clubul împreună cu Nicolae Badea!

Astfel, Rednic ar fi trebuit să achite aproximativ 3 milioane de euro pentru acțiunile lui Dinamo. Actualul antrenor a considerat că suma este prea mare pentru posibilitățile sale, fiind dispus să achite maximum o treime din aceasta, dar  a venit cu o variantă inedită: acționariat în trei, alături de Nicolae Badea și de un amic belgian al lui Rednic, un afacerist cu mulți bani, care ar fi urmat să facă o investiție masivă în transferuri!

Până la urmă, acest plan al celui poreclit “Puriul” a picat, după ce Nicolae Badea a refuzat oferta antrenorului. Fostul președinte al Consiliului de Administrație al lui Dinamo a preferat să primească întreaga sumă de la Ionuț Negoiță, decât să păstreze o parte din acțiuni, mai ales că Rednic și amicul belgian ar fi dorit să dețină majoritatea în societate.