Life

Cum a vrut prințul William să se răzbune pe Harry înainte de nunta cu Meghan Markle. Planul diabolic pus la cale

Prințul William a vrut să se răzbune pe fratele său, prințul Harry, înainte ca acesta să se căsătorească cu Meghan Markle. A pus la cale un plan diabolic.
16.01.2023 | 08:30
Cum a vrut printul William sa se razbune pe Harry inainte de nunta cu Meghan Markle Planul diabolic pus la cale
Totul a fost dezvăluit în cartea autobiografică a prințului Harry. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noi detalii despre familia regală britanică ies la iveală din controversata autobiografie a ducelui de Sussex, Harry. Acesta a relatat în cartea”Spare” (Rezervă) ce plan diabolic a pus la cale fratele său, prințul William, înainte ca el să aibă nunta cu Meghan Markle.

Cum și de ce a vrut să se răzbune prințul William pe prințul Harry

Totul s-a întâmplat la petrecerea burlacilor, organizată anterior căsătoriei lui Harry cu Meghan Markle. Aici, prințul William ar fi vrut să-i radă barba fratelui său. Care era motivul?

ADVERTISEMENT

”Willy întotdeauna și-a închipuit că bunica are o slăbiciune pentru mine, că mie mi-a permis anumite lucruri, pe când lui i-a impus standarde imposibil de ridicate. Pentru că…Moștenitorul, Rezerva și așa mai departe. Iar asta îl rodea”, scrie, printre altele, ducele de Sussex, în cartea sa autobiografică.

Mai exact, totul are legătură cu faptul că regretata Regină Elisabeta a II-a a Marii Britanii i-a permis nepotului său să poarte barbă în ziua când trebuia să meargă în fața altarului, îmbrăcat în uniforma militară. Armata britanică interzice barba pentru o astfel de vestimentație.

ADVERTISEMENT

Auzind ce avantaj i-a oferit bunica lui fratelui său, la petrecerea burlacilor, prințul William ar fi planificat să-l îmbete pe viitorul mire, încât să-l lase fără barbă. Totodată, acesta ar fi arătat semne de invidie auzind și că Harry va îmbrăca uniforma la care și el a râvnit atunci când s-a căsătorit cu Kate Middleton.

”Am venit la propria petrecere a burlacilor pus pe distracție. Să râd, să mă simt bine, să mă eliberez de tot stresul acumulat. Și totuși, îmi era teamă că, dacă mă eliberam prea mult, adică dacă mă îmbătam prea tare și nu mai știam de mine, Willy și băieții mă puteau imobiliza ca să-mi radă barba. De fapt, Willy chiar îmi spusese explicit ți cu toată seriozitatea că ăsta era planul lui. 

ADVERTISEMENT

Așa că, deși mă distram, stăteam în permanență cu ochii pe fratele meu mai mare. Petrecerea se ținea în casa de la țară a unui prieten, în Hampshire. Nu pe coasta de sud, nu în Canada, nu în Africa, așa cum se scrisese în presă. În afară de fratele meu, erau prezenți 15 amici. 

Gazda umpluse cu diverse jucării de băieți terenul de tenis acoperit: mănuși de box uriașe, arcuri și săgeți a la Stăpânul Inelelor, un taur mecanic. Ne-am vopsit pe față și ne-am dezlănțuit ca idioții. Distracție maximă. După vreo oră, două, mă luase deja oboseala și am răsuflat ușurat când cineva ne-a strigat să venim la masă”, a notat prințul Harry în ”Spare”.

ADVERTISEMENT

Cartea prințului Harry, vânzări record la scurt timp de la lansare

Cartea ”Spare” a fost lansată pe data de 10 ianuarie 2023. Peste 400.000 de exemplare au fost vândute până acum, potrivit Sky News, fiind cel mai rapid volum cumpărat, după seria Harry Potter.

Autobiografia ducelui de Sussex a atras atenția deoarece conține dezvăluiri picante din interiorul familiei regale britanice, care ar justifica deprinderea lui Harry și Meghan Markle de îndatoririle monarhice și adoptarea unei vieți normale, peste Ocean.

”Spare” a fost lansată la câteva luni după ce familia regală britanică s-a confruntat cu un episod dificil în toamna lui 2022: moartea Reginei Elisabeta a II-a.

ADVERTISEMENT