Fotbal intern

Cum abordează Corneliu Papură meciul Universitatea Craiova – Sepsi. Probleme de lot pentru olteni

12.01.2021 | 13:20
Cum abordeaza Corneliu Papura meciul Universitatea Craiova  Sepsi Probleme de lot pentru olteni
ADVERTISEMENT

Corneliu Papură abordează meciul Universitatea Craiova – Sepsi cu probleme de lot. Tehnicianul Științei trebuie să aleagă un înlocuitor pentru Ovidiu Bic, omul de la „închidere”, care are COVID. De asemenea, Vasile Constantin a fost și el testat pozitiv.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că cei doi au contactat virusul și nu vor fi disponibili pentru meciul cu Sepsi. Papură are și un conflict cu Mateiu, omul care l-ar putea înlocui pe Bic, astfel că o soluție viabilă ar putea fi Vladimir Screciu.

ADVERTISEMENT

Înainte de duelul din această seară, fanii olteni au primit și o veste bună. Nepotul lui Ilie Balaci, fiul Lorenei Balaci și al lui Eugen Trică, Atanas Trică, va semna cu Știința zilele viitoare. FANATIK a dezvăluit informația în exclusivitate.

Cum va aborda Corneliu Papură jocul Universitatea Craiova – Sepsi. Screciu, înlocuitorul lui Bic la închidere

Universitatea Craiova și Sepsi se întâlnesc în unul dintre cele mai interesante dueluri de la începutul anului. Oltenii, clasați pe locul secund, caută să-și securizeze locul de play-off, având în vedere spusele lui Papură. Conform declarației tehnicianului, nicio echipă nu are locul asigurat în play-off, astfel că jucătorii săi trebuie să lupte pentru fiecare punct.

ADVERTISEMENT

Cu Bic și Constantin indisponibili, Corneliu Papură va conta pe Vladimir Screciu, jucător care poate fi și a doua soluție U21. Prima este Ștefan Vlădoiu, fundașul dreapta, unul dintre cei mai buni „juveți” din finalul sezonului și care a făcut un meci foarte bun în înfrângerea cu FCSB.

Până la concretizarea mutării lui David Lazar, Pigliacelli rămâne stăpân pe postul de goalkeeper. Cuplul de fundași centrali Bălașa – Constantin rămâne cel mai bun al Craiovei de la promovare și până acum. Nicușor Bancu, căpitanul, nu va lipsi din echipă. La mijloc, Cicâldău și Nistor rămân și ei pe poziții. În atac, Corneliu Papură va încerca să-l forțeze din nou pe Ivan Mamut, deși fotbalistul croat nu a dat deloc randament până acum. Reagy Ofosu, fotbalist care a arătat o formă sportivă bună, va fi și el titular.

ADVERTISEMENT

În partea dreaptă, antrenorul oltenilor va alege între Andrei Ivan și Cristi Bărbuț. În schimb, „juveții” nu-l vor avea alături pe Papură, suspendat după reacțiile din meciul Craiova – CFR.

Echipă probabilă U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, M. Constantin, Bălașa, Bancu – Screciu, Nistor, Cicâldău – Ivan (Bărbuț), Mamut, Ofosu

Leo Grozavu anunță că Sepsi va sta „la cutie” pe „Ion Oblemenco: „Trebuie să speculăm fiecare moment”

Leo Grozavu a închegat o echipă foarte bună la Sfântu Gheorghe, iar covăsnenii se clasează pe locul 4, cu 27 de puncte. Chiar și LPF le-a catalogat pe Universitatea și Sepsi ca fiind „forțe egale”.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul oaspeților de pe stadionul „Ion Oblemenco” consideră că partida din Bănie nu va fi deloc ușoară, lăsând să se înțeleagă că elevii săi vor sta „la cutie” și vor aștepta greșelile „alb-albaștrilor”:

„Va fi o partidă dificilă în Bănie. Știm cu toții de când am început campionatul că avem acest program cu primele patru etape în care întâlnim echipe foarte bune, care își doresc să joace în play-off și să se bată pentru primele locuri. Vom vedea la momentul jocului cum vom sta. În primele 3-4 etape, până ne regăsim ritmul, va trebui să fim foarte pragmatici, să știm să speculăm fiecare moment, pentru că avem nevoie de puncte.

Obiectivele sunt clare: să intrăm în play-off, după care vom vedea ce putem să facem. Suntem în prima parte a clasamentului și avem obligația să confirmăm că nu am ajuns acolo întâmplător. Va trebui să muncim foarte mult, pentru că, mai mult ca sigur, lumea ne bagă mult mai mult în seamă din momentul de față,” a declarat Grozavu înainte de meci.

Acesta se teme și de vremea din Bănie. Meteorologii au anunțat ninsoare la ora jocului dintre Universitatea Craiova și Sepsi: „Am văzut că ne mai dă și zăpada programul peste cap. Dar astea sunt condițiile. Știam cu toții că dacă luna decembrie a fost mai blândă, în ianuarie și februarie va fi mai rău și se va juca pe terenuri grele. Avem de confirmat toamna bună pe care am reușit-o și va trebui să fim în plenitudinea forțelor de la prima etapă.”


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Sepsi: 1,73 este cota pentru “nu marchează ambele echipe”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT