News

Cum activezi roamingul de la Digi atunci când pleci din țară. Cea mai rapidă metodă de la RCS RDS

20.07.2019 | 11:19
Cum activezi roamingul de la Digi atunci când pleci din țară. Cea mai rapidă metodă de la RCS RDS
Cum să activezi serviciul de roaming. Sursa foto: mișcareaderezistenta.ro

Vara e în toi, astfel că majoritatea românilor se pregătesc de vacanță, printre destinațiile favorite numărându-se cele din afara țării. Chiar dacă preferă să petreacă un sejur liniștit și relaxant, departe de agitația și problemele cotidiene, oamenii continuă să țină legătură cu cei dragi, metoda ideală pentru a putea face acest lucru fiind roamingul.

Roamingul de la Digi poate fi activat și din afara țării

Dacă te afli deja pe una dintre plajele continentului european, sau, de ce nu, pe o insulă exotică, dar nu știi cum să intri în contact cu familia și prietenii, pentru a le împărtăși impresiile tale, nu trebuie să îți faci nicio grijă, pentru că FANATIK îți sare în ajutor.

În rândurile următoare îți prezentăm toți pașii prin care să activezi serviciul roaming, dacă ești abonat al RCS-RDS, marele furnizor de servicii Internet-TV, care câștigă din ce în ce mai mult teren și pe piața operatorilor de telefonie mobilă . De altfel, rețeaua îți oferă această posibilitate absolut gratuit, fără costuri suplimentare.

Ce trebuie să faci pentru a activa roamingul de la Digi dacă nu ești în țară

Pentru început, va trebui să te asiguri că locul în care te afli dispune de conexiune la Internet. Apoi, accesează site-ul digicare.rcs-rds.ro si urmează acești pași: Logare- Administrare servicii (în partea stângă a paginii) -> Roaming date internațional sau Roaming voce internațional. Alegeți opțiunea de care aveți nevoie, selectați numărul de telefon și apăsați pe Activare. De îndată ce am lansat procesul de activare, este necesară o restartare a telefonului mobil, pentru ca acesta să se poată conecta din nou la rețea.

Fiind vorba despre un serviciu suplimentar roaming-ului de voce, internetul mobil (datele mobile) în roaming trebuie trebuie activat separat, bifând totodată opțiunea Roaming Data, disponibilă în meniul telefonului. Totodată, roamingul se poate activa pe loc, în cazul in care ai o cartelă compatibilă cu un astfel de serviciu și o vechime de cel puțin 45 de zile în rețeaua RCS & RDS. Dacă ești client nou, va trebui neapărat să ai toate facturile plătite la zi, caz în care activarea va putea dura până la două zile.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri