News

Cum acuză Pro România guvernarea Orban! „Au dat drumul unui nou circ: vaccinul anticovid”

24.11.2020 | 11:32
Cum acuza Pro Romania guvernarea Orban Au dat drumul unui nou circ vaccinul anticovid
ADVERTISEMENT

Reprezentanții Pro România acuză în termeni duri guvernarea Orban! Cu doar câteva zile înaintea alegerilor parlamentare programate pe 6 decembrie, formațiunea a postat pe o rețea de socializare un mesaj pentru electorat. Cei de la Pro România consideră că liberalii își fac mai degrabă campanie atunci când vorbesc despre un vaccin anticovid. 

Liberalii au dat drumul unui nou circ: vaccinul anticovid. O diversiune jalnică de la situația explozivă în care se găsește țara.

ADVERTISEMENT

Orban promite rezolvarea epidemiei și a tuturor problemelor românilor printr-un vaccin care, atenție, NU ESTE ÎNCĂ DISPONIBIL! Și nu va fi pentru luni bune, pentru întreaga populație.
Nu spune ce face acum sau ce va face după 6 decembrie, pentru a controla situația și a nu prăbuși sistemul medical și economia”, au notat reprezentanții Pro România.

Ce spun cei de la România despre guvernarea Orban!

Aceștia consideră că prim-ministrul liberal vorbește chiar de “luminița de la capătul tunelului”, care ar fi acest vaccin. „Obsedat de alegeri, Orban nu vede, însă, că faimoasa luminiță este doar un tren care vine spre noi toți, ce orbecăim în acest tunel al disperării.

ADVERTISEMENT

România va fi spulberată în următoarele luni, în așteptarea salvatorului vaccin. Țara nu mai rezistă la presiunea economică și socială uriașă la care românii sunt supuși!”, se mai arată în postare.

Reprezentanții Pro România sunt nemulțumiți și de blocarea testelor rapide de către cabinetul Orban. „DSP-ul este depășit de situație și nu poate testa suficient, clinicile private cer între 50-100 euro pe un test, pe care poți să ți-l faci, pe banii tăi, doar dacă ești asimptomatic.

ADVERTISEMENT

“Experții” puterii au blocat vânzarea testelor rapide către populație, pretinzând că doar specialiștii pot aplica procedura pentru aceste teste, care în realitate sunt la fel de simplu de utilizat ca orice test rapid de sarcină. Tot ce sunt în stare să facă e să carantineze marile orașe și Ilfovul”, au mai scris cei de la Pro România.

Partidul lui Victor Ponta are și o explicație pentru această situație. „Orban nu vrea să fie raportate peste 10.000 de cazuri pe zi și, totodată, blochează partidele de opoziție de la a face campanie în localitățile de pe lângă București.

ADVERTISEMENT

La rândul lui, Ciolacu își freacă mâinile, căci nu are niciun interes ca oamenii din Ilfov să afle cum au fost trădați de conducerea pesedistă.

Partidele au dreptul să meargă și să vorbească oamenilor! În ce fel vor fi alegeri libere când Orban și Ciolacu controlează canalele media și obstrucționează vocea opoziției?”, se mai arată în comunicat.

 

ADVERTISEMENT