Life

Cum afectează karma fiecare zodie, în luna iunie. Gemenii și Berbecii vor fi cei mai răsfățați nativi

29.05.2020 | 18:26
Cum afecteaza karma fiecare zodie in luna iunie Gemenii si Berbecii vor fi cei mai rasfatati nativi
Cum afectează karma fiecare zodie, în luna iunie. Gemenii și Berbecii vor fi cei mai răsfățați nativi. Sursa foto: romaniatv.net
ADVERTISEMENT

Luna iunie aduce schimbări karmice pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale, așadar este foarte important ca nativii să se gândească de două ori înainte de a face un lucru rău împotriva celor din jur. Potrivit karmei nativii născuți în zodiile Gemeni și Berbec vor fi cei mai răsfățați.

Horoscop karmic pentru luna iunie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Ești o persoană extrem de generoasă cu o karmă foarte bună. În luna iunie cineva te va scoate dintr-o situație nefericită, așa cum ai făcut și tu cu alții.

ADVERTISEMENT

Taur

Vrei să pari ceea ce nu ești, însă karma te ajunge din urmă și te obligă să-ți asumi anumite responsabilități pe care te-ai făcut că le-ai uitat.

Gemeni

Orgoliul va ieși la suprafață în iunie, lucru care va fi pus în evidență și mai mult de karmă. Nu te lăsa influențat de nimeni și nimic.

ADVERTISEMENT

Rac

Îți dorești să faci o schimbare radicală, însă ești împiedicat de karma care în trecut te-a făcut independent. Acum îți va fi foarte greu să te împrietenești cu oamenii.

Leu

Minciunile și lucrurile din trecut vor ieși la iveală, dar asta nu înseamnă că este ceva rău. Karma îți oferă în iunie posibilitatea de a îndrepta lucrurile.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Te-ai sacrificat enorm pentru o persoană dragă, iar acum este momentul să ți se întoarcă favoarea. Ai parte de o karmă curată, impecabilă chiar.

Balanță

Știi proverbul ce ție nu-ți place altuia nu-i face? Fix așa se va întâmpla în iunie, vei fi pus în situațiile pe care le-ai tot ocolit atâta vreme.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Contează pe sfaturile și îndemnurile unei persoane apropiate, dar nu uita să faci același lucru pentru ea atunci când are cea mai mare nevoie.

Săgetător

Ți-ai văzut de treaba ta, ai muncit din greu, iar acum karma te răsplătește din plin. Ține-o tot așa și vei avea o karmă foarte generoasă.

Capricorn

De data aceasta karma nu va fi aliatul tău de nădejde pentru că se întoarce roata. Ai profitat de oameni și situații, acum e rândul lor să facă la fel.

Vărsător

Universul observă strădania ta la locul de muncă și orice mic efort îți este răsplătit pe măsură în luna iunie. Profită de acest aspect și muncește mai mult.

Pești

Se anunță o karmă excelentă în iunie, dovadă faptele bune pe care le-ai făcut pentru apropiați în trecut. Și uite așa ei vor face același lucru pentru tine.

 

ADVERTISEMENT