Life

Cum afectează karma pozitivă zodiile. Fecioarele şi Vărsătorii primesc recompense pentru faptele bune

08.06.2020 | 15:11
Cum afecteaza karma pozitiva zodiile Fecioarele si Varsatorii primesc recompense pentru faptele bune
Karma pozitivă îi va influența în următoarea perioadă pe nativii din Fecioară și Vărsător. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

În astrologia orientală, karma însumează toată faptele, acțiunile și deciziile noastre care, sunt legate de viețile anterioare, ne modelează destinul în prezent. Unele semne zodiacale vor avea parte de o karma pozitivă în următoarea perioadă, în timp ce altele vor trebui să se confrunte cu decizii greșite și consecințele unor acțiuni pripite din trecut. Dar să rămânem la veștile bune, pentru că știm cât de curios ești să afli dacă te numeri printre nativii favorizați de Univers.

Cum afectează karma pozitivă fiecare zodie

Dacă te numeri printre nativii din zodia Fecioarei, poți începe să țopăi de bucurie mai ceva ca un copil. Nu de alta, dar faptele bune din ultima perioadă încep să își spună cuvântul, așa că te așteaptă nenumărate recompense la care nici nu îndrăzneai să visezi. În plus, relația cu partenerul de viață trece printr-o perioadă favorabilă și poate că ar fi momentul să duceți povestea voastră la un nou nivel.

ADVERTISEMENT

Nici Vărsătorii nu o duc tocmai rău din acest punct de vedere, mai ales că își găsesc liniștea după care tânjesc de atâta amar de vreme. În plus, își pun speranțele într-un proiect extrem de important, iar eforturile lor nu vor rămâne nerăsplătite. Dar să le luăm pe rând și să vedem cum afectează karma fiecare zodie în parte.

Berbec

Karma ta este influenţată de agresivitate, lupta pentru putere și dorinţa de a ieși în evidență cu orice preț. Chiar dacă ești, în general, o zodie pozitivă, ar fi indicat să îți schimbi puţin comportamentul şi să fii mai bun cu cei din jurul tău. Asta dacă vrei ca pe viitor să obții ce îți propui.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai o karma influenţată de trădări în dragoste. Ești foarte pasional și asta te împinge la lucruri necugetate când ajungi, din diferite motive, în situaţii limită. Dacă vrei pe viitor să nu suferi tocmai atunci când ți-e lumea mai dragă, trebuie să compensezi cu multă iubire față de cel de lângă tine.

Gemeni

Îți este uşor să iei pe cineva peste picior, însă karma ta are legătură tocmai cu acest lucru. Riști să te trezești singur în situaţii neprevăzute și neplăcute, așa că încearcă să îți schimbi comportamentul față de ceilalți.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai momente în care judeci fără să știi adevărul sau să cunoști persoana în cauză, iar această atitudine nu îți face deloc cinste. Încearcă să eviți deciziile și concluziile pripite, altfel e posibil să ajungi chiar tu într-o astfel de situație.

Leu

Karma ta e influenţată de goana continuă, pentru că te grăbești mereu, indiferent de situație. Găsește-ți  timp pentru tine şi renunţă la stilul acesta agitat, ca pe viitor să nu cazi pradă bolilor cauzate de stres sau accidentelor cauzate de grabă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ești un nativ inteligent, dar parcă prea analitic uneori. Karma e astfel influenţată de importanţa lucrurilor simple, de care uiți să te bucuri în goana către o carieră de succes. Din păcate, s-ar putea să-ți dai seama prea târziu că nu banii și cariera sunt cele mai importante lucruri în viaţă.

Balanţă

Ești foarte sociabil, dar ai perioade în care fugi de tot şi de toţi şi te ascunzi, parcă, într-un loc numai de tine ştiut. Dacă nu vrei ca pe viitor să te trezești singur tocmai când ai mai mare nevoie de cineva alături, ar trebui să te străduiești să nu te mai rupi de realitate.

Scorpion

Karma ține de interacțiunea ta cu cei din jur. Ar trebui să socializezi mai mult şi, uneori, să fii mai politicos cu cei din jur. Asta dacă nu vrei să te trezești în situaţii neplăcute și să ai de suferit de pe urma lor.

Săgetător

Ar fi bine să cobori cu picioarele pe pământ, din când în când. Karma ta are legătură cu realismul. Ești prea visător de cele mai multe ori şi riști să suferi pe viitor, când va trebui să înfrunți cu mâinile goale crunta realitate.

Capricorn

Egoismul este problema ta cea mai mare, iar karma are legătură tocmai cu acest tip de comportament. Ar trebui să renunţi la ideea că tot ce e mai bun ți se cuvine şi să fii mult mai generos. Numai așa vei avea de câștigat.

Vărsător

Nu ai deloc răbdare, nici măcar cu tine însuți. Ce să mai vorbim despre cei din jur? Karma ta ţine exact de acest lucru şi e important să înţelegi că unele lucruri nu pot fi obţinute decât cu multă răbdare și să îți schimbi atitudinea.

Peşti

Karma ta ţine de greşeli. Trebuie să înțelegi și să accepți că poți greşi. Altfel, riști să persiști în eroare și să nu o mai poți scoate la capăt niciodată. Nu îți taie nimeni capul dacă recunoști când comiți anumite erori, așa că ia atitudine.

ADVERTISEMENT