Life

Cum afli cine ţi-a dat unfollow pe Instagram. Metodele prin care poţi să vezi dacă ai pierdut urmăritori

Metodele prin care poți afla cine ți-a dat unfollow pe Instagram. Este foarte simplu să vezi cine nu te mai urmărește pe rețeaua socială.
19.12.2022 | 21:48
Cum afli cine tia dat unfollow pe Instagram Metodele prin care poti sa vezi daca ai pierdut urmaritori
Cum poți afla cine ți-a dat unfollow pe Instagram. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Dacă vrei să afli cine ți-a dat unfollow pe Instagram, trebuie să știi că există niște metode care te pot ajuta în acest sens. Iată ce trebuie să faci pentru a vedea dacă un anumit cont nu te mai urmărește.

Cum afli cine ți-a dat unfollow pe Instagram

Rețeaua socială deținută de Meta a devenit una dintre cele mai populare la nivel mondial și are în jur de două miliarde de utilizatori.

ADVERTISEMENT

Numai în SUA, în ianuarie erau 120 de milioane de utilizatori activi, iar rețeaua a devenit cea mai folosită pentru partajarea fotografiilor, potrivit Statista.

La fel ca Twitter, utilizatorii îi urmăresc pe alții pentru a se conecta între ei. Utilizatorii pot da foarte simplu și unfollow atunci când nu mai vor să urmărească anumite pagini și persoane.

ADVERTISEMENT

Există trei metode prin care poți verifica cine ți-a dat unfollow pe rețeaua socială deținută de Meta. Pentru două dintre acestea ai nevoie de numele persoanei care ar fi putut să renunțe să te urmărească.

Poți încerca să verifici lista de urmăritori. După ce deschizi Instagram și te conectezi la contul tău, mergi la Profil, situat în partea de jos, în partea dreaptă a ecranului. Atinge apoi lista cu urmăritori din partea de sus.

ADVERTISEMENT

În bara de căutare, scrie numele contului care crezi că ar fi putut să-ți dea unfollow. Dacă nu știi foarte bine numele, atunci caută în lista de urmăritori.

Dacă în listă apare contul respectiv, atunci înseamnă că te urmărește. Dacă nu, înseamnă că ți-a dat unfollow.

ADVERTISEMENT

O altă metodă este să verifici lista de persoane urmărite (Following) a unui utilizator. Deschide pagina Căutare, în situată în stânga jos, și tastează numele contului pentru a vedea dacă te urmărește sau nu.

Mergi la profilul respectiv, deschide lista Urmăriri și introdu numele contului tău în bara de căutare. Dacă apare numele tău, persoana respectivă te urmărește, iar dacă nu, înseamnă că ți-a dat unfollow.

Ce aplicații poți folosi pentru a vedea cine nu te mai urmărește pe Instagram

O altă opțiune este să folosești aplicații terțe pentru a vedea utilizatorii care nu te mai urmăresc.

Cu toate acestea, astfel de aplicații urmăresc statisticile contului tău, printre care și cine ți-a dat unfollow, dar numai după ce le descarci și te conectezi cu contul de Instagram.

Multe aplicații terțe au încetat să funcționeze din cauza unor “schimbări majore” aduse platformei sociale în 2018.

Unele aplicații sunt funcționale din vara lui 2022 și analizează intern contul tău. Aceste aplicații sunt FollowMeter, Followers Tracker Pro, Follow Cop.

De exemplu, cu aplicația FollowMeter, te poți conecta cu contul tău de Instagram, apoi intră la Unfollowers pentru a vedea cine nu te mai urmărește.

Poți afla și cine nu te urmărește înapoi dacă apeși pe “Not following you back”, notează Business Insider.

ADVERTISEMENT
Tags: