Sport

Cum am văzut primul duel românesc din Liga Campionilor! Reportaj despre umilința trăită de SCM Râmnicu Vâlcea. Foto

06.03.2021 | 23:41
Cum am vazut primul duel romanesc din Liga Campionilor Reportaj despre umilinta traita de SCM Ramnicu Valcea Foto
ADVERTISEMENT

FANATIK a fost prezent la duelul-șoc din Liga Campionilor dintre SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București. „Tigroaicele” le-au predat rivalelor din Liga Florilor o lecție de handbal chiar în fieful propriu și e aproape calificată pentru a șasea oară consecutiv în sferturile Ligii Campionilor.

Cristina Neagu a fost într-o zi de grație și a înscris nu mai puțin de 13 goluri, devenind golgheterul Ligii Campionilor cu 89 de goluri, două peste jucătoarea lui Brest, Ana Gros.

ADVERTISEMENT

SCM Râmnicu Vâlcea s-a lovit de „zidul” Grubisic și a pierdut la scor, după ce la pauză „tigroaicele” conduceau doar cu un gol: 13-12. FANATIK îți prezintă un reportaj special de la fața locului, pentru a înțelege cât mai bine ce s-a întâmplat în această seară la Vâlcea, într-o seară specială pentru handbalul românesc.

Reportaj Fanatik după SCM Râmnicu Vâlcea vs CSM București din Liga Campionilor

FANATIK s-a deplasat încă de vineri la Vâlcea și a luat pulsul orașului care respiră handbal, înaintea duelului inedit dintre cele mai importante echipe din România. Chiar dacă suporterii lui SCM nu își mai pot susține echipa din sală de nu mai puțin de un an de zile, vâlcenii au sperat mai mult ca niciodată că fetele lui Florentin Pera își pot lua revanșa după înfrângerea din campionat împotriva „tigroaicelor”.

ADVERTISEMENT
SCM Ramnicu Valcea și CSM Bucuresti la startul partidei din Sala Traian, Sursa foto: Fanatik
SCM Ramnicu Valcea și CSM Bucuresti la startul partidei din Sala Traian.

Liniștea apăsătoare din jurul Sălii Traian nu prevestea meciul de gală care avea să aibă loc în această seară și în care CSM a strălucit mai mult ca niciodată, arătând că are șanse mari să ajungă din nou în Final Four-ul de la Budapesta, exact ca în urmă cu trei ani.

Cristina Neagu a demonstrat că e un lider încă din momentul în care a pus pentru prima oară piciorul pe parchetul sălii din Râmnicu Vâlcea și a trecut pe la colegele sale pentru a le motiva pe fiecare în parte. Așa cum îi stă bine unui lider adevărat.

ADVERTISEMENT

Sala Traian animată doar de câțiva jurnaliști, oficiali și stewarzi

EHF a luat măsuri extrem de stricte, iar în Sala Traian nu au fost prezente mai mult de câteva zeci de persoane, printre care câțiva jurnaliști, fotografi, oficiali ai celor două cluburi și stewarzi. Un peisaj total atipic pentru un meci atât de mare precum a fost la Vâlcea în această seară.

Putinii „spectatori” ai meciului dintre SCM Ramnicu Valcea si CSM Bucuresti
Putinii „spectatori” ai meciului dintre SCM Ramnicu Valcea si CSM Bucuresti

FANATIK a făcut și o selecție de poze care transpun cel mai bine ceea ce s-a întâmplat în această seară pe teren, un adevărat festival ofensiv al „tigroaicelor”, cu Grubisic și Carmen Martin în prim plan, două dintre cele mai bun jucătoare ale CSM-ului împotriva lui SCM Râmnicu Vâlcea.

ADVERTISEMENT
Jenela Grubisic a avut 16 parade din 39 împotriva lui SCM Ramnicu Valcea, adica un procentaj de 41%.
Jenela Grubisic a avut 16 parade din 39 împotriva lui SCM Ramnicu Valcea, adica un procentaj de 41%.

Final de meci de coșmar pentru Vâlcea, care a primit 4 goluri în ultimele 90 de secunde

Finalul de meci dintre Vâlcea și CSM București s-a asemănat parcă cu un duel între doi boxeri care intră în runda finală cu garda joc și în care jucătoarele lui Pera au încercat disperat să reducă din diferență. Ceea ce a funcționat exact invers! „Tigroaicele” au marcat în ultime 90 de secunde nu mai puțin de patru goluri.

Carmen Martin a surprins cu executii spectaculoase si a reusit 4 goluri
Carmen Martin a surprins cu executii spectaculoase si a reusit 4 goluri.

CSM București e ca și calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor pentru a șasea oară consecutiv în istorie și a mai primit o veste bună, după ce Krim Ljubljana a produs supriza și a învins-o pe ȚSKA Moscova cu scorul de 25-20, iar „tigroaicele” par că pleacă din postura de mari favorite.

  • 24-33 a fost scorul partidei dintre SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București
ADVERTISEMENT