Life

Cum ar fi ajuns Irinel Columbeanu să își piardă întreaga avere. Serghei Mizil, dezvăluiri tulburătoare

Cum ar fi ajuns Irinel Columbeanu să își piardă întreaga avere? Serghei Mizil a vorbit despre unele episoade care nu sunt tocmai cunoscute.
02.07.2024 | 10:06
Cum ar fi ajuns Irinel Columbeanu sa isi piarda intreaga avere Serghei Mizil dezvaluiri tulburatoare
Cum ar fi ajuns Irinel Columbeanu să își piardă întreaga avere. Sursă foto: captură video YouTube, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum ar fi ajuns Irinel Columbeanu să își piardă întreaga avere, inclusiv vila de la Izvorani? Serghei Mizil a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate. El i-a fost alături fostului milionar în acea perioadă și știe cum au mers lucrurile.

Cum ar fi ajuns Irinel Columbeanu să își piardă întreaga avere

Viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat radical în ultimii ani. De altfel de câteva luni bune, fostul milionar se află internat la un azil din Ghermănești și ajunge să trăiască din mila anumitor cunoștințe.

ADVERTISEMENT

Avea o avere de peste 100 de milioane de euro, dar și o vilă imensă la Izvorani. De toate acestea s-a ales însă praful. Și totuși cum a decăzut fostul milionar și ce s-a întâmplat în acea perioadă?

Serghei Mizil spune că totul a început în momentul în care Irinel Columbeanu a ajuns într-o stare vulnerabilă. Mai apoi au urmat o serie de decizii neinspirate în afaceri și iată că așa s-a prăbușit un imperiu.

ADVERTISEMENT

Deși poate mulți se gândeau că stilul extravagant de viață pe care îl avea fostul afacerist au condus la această situație, se pare că problemele de sănătate ale lui Irinel Columbeanu ar fi fost problema.

Ce probleme de sănătate are fostul afacerist

Serghei Mizil susține că fostul milionar se confruntă cu pierderi de memorie după AVC-urile suferite. Mai mult de atât, acesta nici nu știe ce s-a întâmplat cu casa lui și cine a cumpărat-o, dar nici ce s-a ales de terenurile sale.

ADVERTISEMENT

„Având AVC-urile alea, l-au ars toți. Că l-am întrebat ‘Casa cine ți-a luat-o și toate moșiile alea?’. Înainte să ardă, i-a luat-o. Și a zis ‘Mi-a luat-o, nu vreau să spun ce meserie avea’. L-am întrebat dacă i-a dat banii. ‘Nu știu, mi-a dat ceva, mai trebuia să-mi dea.

Da (n.r. avocata i-a luat casa). El spunea că nu știe cine i-a dat, ce i-a dat, ce a făcut. Eu cred că l-au cam coafat. El nu mai știe nimic (…) Casa nu știu cât făcea, terenul era… (…) Am stat de vorbă mult cu el și nu știe. Își aduce aminte din copilărie, dar acum niște chestii de ieri nu mai știe”, a dezvăluit Serghei Mizil la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu a fost pierdută din cauza unei datorii uriașe. Fostul milionar nu putea să o mai plătească, astfel că a fost nevoit să renunțe la casa sa.

ADVERTISEMENT