Fotbal intern

Cum ar fi? :o Dan Petrescu, antrenor alături de Gică Hagi: “Cine ştie… Visele mele le cunoaşteţi!”

11.06.2019 | 21:15
Cum ar fi o Dan Petrescu antrenor alaturi de Gica Hagi Cine stie Visele mele le cunoasteti
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a lansat un scenariu fabulos în direct la TV, spunând că și-ar dori ca Dan Petrescu să facă parte dintr-un proiect alături de el și de Gică Popescu. 

Dan Petrescu, antrenor alături de Gică Hagi

Hagi este dispus chiar să-i ofere postul de antrenor lui Dan Petrescu, considerând că acesta este rolul ideal al fostului său coleg din Generația de Aur.

ADVERTISEMENT

“Dan Petrescu e un antrenor foarte bun, ştiu ce glumă a făcut, să mă dau afară să-l pun pe el, am şi discutat-o cu el deja 🙂 Poate, într-o bună zi, se va întâmpla asta, cine ştie, nu ar fi rău deloc! E pragmatic, ia campionate! Când se va întâmpla asta? Cine ştie… Visele mele le cunoaşteţi, vreau să antrenez selecţionata şi o echipă mare cu care să fac performanţă mare în Liga Campionilor! Vom vedea când se va întâmpla” – – a spus Gică Hagi la emisiunea Fotbal Club de la TV  Digisport.

Gica Popescu este noul presedinte de la Viitorul
Gica Popescu este noul presedinte de la Viitorul

Gică Hagi și Dan Petrescu sunt antrenorii din Liga 1 Betano care au obținut cele mai importante trofee ale sezonului în fotbalul românesc. Dan Petrescu a luat titlul național cu CFR Cluj, în timp ce Hagi s-a impus cu Viitorul în Cupa României. A fost cel de-al doilea trofeu cucerit de Viitorul în scurta sa istorie de zece ani, după titlul luat în 2017.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj va evolua în preliminariile Ligii Campionilor, acolo unde intră în focuri pe 9-10 iulie, în primul tur preliminar. În schimb, Viitorul este singura reprezentantă a României care va intra din turul 2 preliminar în cupele europene. Echipa lui Hagi va evolua în Europa League.

Hagi l-a convins recent pe Gică Popescu să accepte rolul de președinte la Viitorul, mutarea fiind anunțată în exclusivitate de FANATIK. Popescu are rolul de a aduce un investitor potent financiar, conform declarațiilor sale.

ADVERTISEMENT