News

Cum ar fi fost ucisă Beata Molnar, tânăra găsită moartă pe un câmp din Bihor. Ce au aflat anchetatorii

Anchetatorii care au preluat cazul Beata Molnar, tânăra găsită fără suflare la marginea unui sat din județul Bihor, au dezvăluit informații noi despre ultimele clipe ale ei.
27.05.2022 | 00:08
Cum ar fi fost ucisa Beata Molnar tanara gasita moarta pe un camp din Bihor Ce au aflat anchetatorii
Beata Molnar a fost împachetată în saci menajeri și aruncată printre gunoaiele de la marginea satului Corințel (comuna Borod, județul Bihor). Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Amintim că după ce a fost ucisă, Beata Molnar a fost împachetată în saci menajeri și aruncată printre gunoaiele de la marginea satului Corințel (comuna Borod, județul Bihor).

Iubitul femeii se ascunde foarte bine pentru moment

La mai bine de 24 de ore de la descoperirea cadavrului, iubitul femeii nu a fost găsit. Este vorba despre Boné Ferenc, ultima persoană care a văzut-o în viață pe Beata Molnar.

ADVERTISEMENT

Totuși, anchetatorii au reuşit să reface toate mișcările pe care acesta le-a făcut din momentul în care a fost văzut la volan alături de tânără și până când s-a întors singur în locuința acesteia, la Cluj.

Cu ajutorul camerelor de supraveghere, oamenii legii i-au refăcut traseul și l-au dat în urmărire generală. Cine îl vede pe individul care a fost condamnat pentru că a bătut crunt o femeie este rugat să sune la 112.

ADVERTISEMENT

Conform jurnaliștilor de la Observator, aceasta este ultima imagine cu Beata şi Ferenc. Ei se îndreptau sâmbătă spre Cascada Valul Miresei din Cluj, pentru a petrece a se relaxa.

Nimic nu anunța ce urma să se întâmple mai târziu. Conform sursei citate, Beata Molnar a fost găsită strangulată. Anchetatorii cred că acolo s-a ajuns în urma moment în care bărbatul și-a pierdut cumpătul și s-ar fi năpustit asupra femeii.

ADVERTISEMENT

Boné Ferenc s-a întors singur în garsoniera iubitei

După crimă, individul ar fi ascuns-o în portbagajul maşinii şi ar fi mers către apartamentul său din Cluj, unde a stat câteva minute. De acolo ar fi pornit către garsoniera femeii, unde a stat timp de 15 minute. Căuta niște saci menajeri. I-a găsit și apoi i-a ascuns cadavrul pe marginea unui șanț, pe un teren viran plin cu gunoaie.

După ce a scăpat de cadavru, el ar mai fi condus câteva zeci de minute şi s-ar fi oprit la un restaurant. Camerele de supraveghere l-au surprins la volanul maşinii în comuna Borod, foarte aproape de locul în care a fost găsit cadavrul. De acolo i s-a pierdut urma.

ADVERTISEMENT

Între timp, anchetatorii i-au conturat şi profilul psihologic și au constatat că el era un tip galant la început de relaţie. Ulterior, își schimba atitudinea și îi plăcea să își bată iubitele. De asemenea, el avea o fixație: le punea pe partenerele lui să îi trimită mesaje doar la ore și minute pare.

Dacă îl vedeți pe Boné Ferenc, sunați la 112.

Prietenii i-au spus ce fel de individ intrase în viața ei

Dacă ele nu țineau cont de această dorință, el devenea foarte violent. Jurnaliștii de la Antena 1 au notat că Beata cunoștea trecutul violent al bărbatului. Prietenii o avertizaseră, dar ea i-a ignorat și i-ar fi dat o şansă celui care o sedusese la sfârşitul anului trecut.

În continuare redăm ce a spus Gabriela Groza, doctor în psihologie judiciară, despre indiciile oferite de anchetatori: ”Este o nevoie exagerată de control. Este un simptom specific anumitor tulburări. O obsesie pentru perfecţiune.”

De cealaltă parte, cei care au cunoscut-o pe Beata au spus că ea era ca o tânără cu un viitor strălucit în faţă. Mereu amabilă și respectuoasă, ea era și foarte studioasă. Terminase cursurile unui colegiu de arte, făcea voluntariat şi absolvise Facultatea de Litere a Universității Babeș-Bolyai.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: