Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Cum ar putea arăta echipa de start a Belgiei la meciul cu România! Domenico Tedesco schimbă după 0-1 cu Slovacia

Cum arată echipa probabilă a Belgiei pentru meciul cu România! Belgienii anunță o revenire în primul „11” după înfrângerea cu Slovacia.
22.06.2024 | 16:54
Cum ar putea arata echipa de start a Belgiei la meciul cu Romania Domenico Tedesco schimba dupa 01 cu Slovacia
Cum ar putea arăta echipa de start a Belgiei la meciul cu România de la EURO 2024. Domenico Tedesco schimbă după 0-1 cu Slovacia. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Belgia se duelează cu România, sâmbătă, 22 iunie, ora 22:00, în a doua etapă din Grupa E de la EURO 2024. Naționala pregătită de Domenico Tedesco are nevoie de victorie pentru a continua să spere la îndeplinirea obiectivului, calificarea în „optimi” de pe primul loc. Selecționerul Belgiei a pregătit modificări în echipa de start, după înfrângerea cu Slovacia (0-1).

Cum ar putea arăta echipa de start a Belgiei la meciul cu România! Domenico Tedesco schimbă după 0-1 cu Slovacia

În ziua meciului Belgia – România, jurnaliștii belgieni au dezvăluit cum va arăta echipa de start a naționalei lui Domenico Tedesco pentru meciul de la Koln. Selecționerul în vârstă de 38 de ani al „dracilor roșii” a fost criticat pentru numeroasele experimente pe care le-a făcut în eșecul cu Slovacia.

ADVERTISEMENT

Potrivit La Derniere Heure, cotidian belgian în limba franceză, Domenico Tedesco va reveni la „clasic” în meciul cu România. Belgienii se așteaptă ca primul „11” al naționalei să arate diferit, cu revenirea lui Jan Vertonghen pe teren, dar și ca Arthur Theate să-i ia locul pe postul de fundaș stânga lui Yannick Carrasco.

Nu în ultimul rând, Youri Tielemans ar urma să-l înlocuiască pe Orel Mangala, în timp ce Jeremy Doku, tânărul atacant de la Manchester City, ar urma să evolueze în extrema stângă, postul său obișnuit.

ADVERTISEMENT

Echipa probabilă a Belgiei la meciul cu România: Casteels – Castagne, Faes, Vertonghen, Theate – Tielemans, Onana – Bakayoko, De Bruyne, Doku – Lukaku. 

Edi Iordănescu, o singură modificare în echipa de start a României

De cealaltă parte, Edi Iordănescu va efectua o singură modificare în echipa de start a naționalei României pentru meciul cu Belgia, în comparație cu meciul împotriva Ucrainei, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă îi va lua locul în banda stângă lui Florinel Coman. „Tricolorii” se așteaptă ca Belgia să se avânte în atac încă din primul minut, pentru că are nevoie disperată de victorie. Astfel, viteza lui Mihăilă poate fi o armă letală pe contraatac.

Echipa de start a României la meciul cu Belgia: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – M. Marin – Man, R. Marin, Stanciu, Mihăilă – Drăguș. Valentin Mihăilă trebuia să fie titular și împotriva Ucrainei, însă a fost înlocuit în ultima clipă cu Florinel Coman, din cauza unor probleme medicale.

ADVERTISEMENT

Belgienii i-au remarcat pe Nicolae Stanciu și Dennis Man: „Sunt jucătorii care ies în evidență”

Belgienii au analizat jocul României și au ajuns la concluzia că cei mai periculoși „tricolori” sunt Nicolae Stanciu și Dennis Man, doi dintre cei mai buni fotbaliști ai naționalei României cu Ucraina. Stanciu a marcat un gol excepțional, în timp ce Dennis Man a contribuit la toate cele 3 goluri cu Ucraina.

”Drăgușin, Man și sufletul, avantajele României în meciul contra Belgiei. Fundașul lui Tottenham și mijlocașul ofensiv de la Parma sunt jucătorii care ies în evidență dintr-o echipă a României care are un suflet cum rar se vede”, au scris belgienii.

ADVERTISEMENT
1,90 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „NG” la meciul Belgia - România