Fotbal intern

Cum ar putea arăta echipa de start a FCSB-ului la meciul cu Chiajna! Trei jucători de bază, lăsați în afara lotului de Mihai Teja

18.02.2019 | 11:16
Cum ar putea arata echipa de start a FCSBului la meciul cu Chiajna Trei jucatori de baza lasati in afara lotului de Mihai Teja
ADVERTISEMENT

Concordia Chiajna va primi vizita FCSB-ului în etapa 24 din Liga 1 Betano, azi, de la ora 20.00, iar gruparea antrenată de Mihai Teja are nevoie de o victorie în fața ilfovenilor pentru o depăși pe Universitatea Craiova și a urca pe locul 2.

Dacă FCSB va reuși să se impună în fața formației Concordia Chiajna în această seară, atunci echipa roș-albastră se va apropia la un singur punct de CFR Cluj, echipă care s-a încurcat în etapa 24 pe teren propriu cu Astra Giurgiu, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

Cum ar putea arăta echipa de start trimisă de Mihai Teja la Chiajna – FCSB

Mihai Teja a anunțat la conferința de presă susținută înaintea meciului cu Concordia Chiajna că se va folosi de cei mai în formă jucători pe care îi are la dispoziție și că echipa sa va intra în fiecare partidă pentru a obține victoria. Astfel, FANATIK a anunțat că Filipe Teixeira, Adrian Stoian și Mihai Bălașa au fost lăsați în afara lotului de antrenorul vicecampioanei României pentru duelul cu gruparea antrenată de Adrian Falub.

FANATIK vă prezintă cum ar putea să arate echipa de start a FCSB-ului la meciul cu Concordia Chiajna. Față de meciul cu Hermannstadt, în apărarea vicecampioanei României va reveni Bogdan Planic, cel care îi va lua locul lui Mihai Bălașa. Antrenorul roș-albaștrilor are un semn de întrebare în legătură cu jucătorul pe care îl va arunca în atac, acolo unde Mihai Teja are de ales între Ioan Hora și Harlem Gnohere.

ADVERTISEMENT

Iată cum ar putea arăta primul 11 al FCSB-ului: Bălgrădean – Benzar, Planic, Filip, Morais – Plintilii, Nedelcu (Matei) – Man, Tănase, Coman – Hora (Gnohere)

Olimpiu Moruțan în meciul Concordia Chiajna - FCSB. Cum ar putea arăta echipa de start a roș-albaștrilor
Olimpiu Moruțan în meciul Concordia Chiajna – FCSB. Cum ar putea arăta echipa de start a roș-albaștrilor

Meciul dintre Concordia Chiajna și FCSB se joacă în etapa 24, azi, de la ora 20.00. Partida este transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

ADVERTISEMENT
  • 44 de puncte a adunat FCSB în 23 de meciuri jucate în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano