Sport

Cum ar putea arăta Manchester City cu Cristiano Ronaldo în echipă. Guardiola pregătește trei module

Cristiano Ronaldo are șanse uriașe de a ajunge în această vară la Manchester City, Pep Guardiola căutând un atacant după ce l-a ratat pe Harry Kane.
27.08.2021 | 12:33
Cum ar putea arata Manchester City cu Cristiano Ronaldo in echipa Guardiola pregateste trei module
ADVERTISEMENT

Transferul portughezului de la Juventus Torino la ”cetățeni” a intrat în linie dreaptă, după ce italienii și-au dat acordul ca superstarul portughez să plece.

Conducătorii ”Bătrânei Doamne” i-au transmis agentului Jorge Mendes că sunt dispuși să-l cedeze pe Ronaldo pentru 25 de milioane de euro, dar au cerut ca mutarea să se facă cât mai repede.

ADVERTISEMENT

Formulele de echipă la Manchester City dacă se face transferul lui Cristiano Ronaldo

Anglia fierbe după ce a apărut informația că atacantul Cristiano Ronaldo este foarte aproape de a semna cu Manchester City, iar jurnaliștii din Insulă au și prezentat trei formule de echipe pregătite de Pep Guardiola după aducerea portughezului.

Managerul spaniol a înțeles că Ronaldo nu mai este același jucător din perioada când evolua la rivala Manchester United și era folosit ca extremă stînga și îi pregătește un loc în centrul ofensivei lui City, iar cei mai afectați de acest lucru par a fi Gabriel Jesus și Raheem Sterling.

ADVERTISEMENT

Superstarul portughez ar urma să fie un ”număr 9” la campioana din Premier League, iar randamentul său ar putea fi unul extraordinar ținând cont că va fi înconjurat de fotbaliști extrem de tehnici și care știu să paseze decisiv.

Cum va juca Guardiola după aducerea portughezului

Cotidianul The Sun a prezentat trei formule de echipă pe care le-ar putea folosi Pep Guardiola după transferul lui Cristiano Ronaldo. În prima, într-un sistem 4-3-3, portughezul ar juca atacant central, avându-i ca aripi pe Riyad Mahrez și Phil Foden, iar în linia de mijloc ar evolua Jack Grealish și Kevin De Bruyne.

ADVERTISEMENT

Manchester City Cristiano Ronaldo echipă

În a doua variantă, Guardiola ar juca un sistem 4-3-1-2, iar Ronaldo ar face pereche în ataca cu Raheem Sterling, iar De Bruyne ar fi împind în spatele lor, în timp ce la mijlocul terenului ar urma să fie folosiți ca interi Grealish și Ilkay Gundogan.

Manchester City Cristiano Ronaldo echipă

Ultima variantă ar fi foarte apropiată de prima, doar că managerul nspaniol ar schimba cele două aripi, Mahrez și Foden, cu mult mai incisivii Gabriel Jesus și Sterling. La închidere, Guardiola are doi jucători pe care-i poate schimba în funcție de nevoile sale. Este vorba de Rodri și Fernandinho.

ADVERTISEMENT

Manchester City Cristiano Ronaldo echipă

Două derby-uri în etapa a 3-a din Premier League

Manchester City a început sezonul cu o înfrângere în fața lui Tottenham, scor 0-1, iar în runda a doua a făcut instrucție cu Norwich City, scor 5-0, după autogolul lui Kruul și golurile reușite de Grealish, Laporte, Sterling și Mahrez.

În etapa a 3-a din Premier League, Manchester City primește vizita lui Arsenal Londra, întâlnirea fiind programată sâmbătă, 28 august, de la ora 14:30. Această rundă mai programează un derby de tradiție în Anglia, Liverpool – Chelsea, care va avea loc tot sâmbătă, de la ora 19:30.

Programul complet al etapei a 3-a din Premier League este următorul:

  • Sâmbătă, 28 august
  • ora 14:30 Manchester City – Arsenal
  • ora 17:00 Aston Villa – Brentford
  • ora 17:00 Brighton & Hove – Everton
  • ora 17:00 Newcastle – Southampton
  • ora 17:00 Norwich – Leicester
  • ora 17:00 West Ham – Crystal Palace
  • ora 19:30 Liverpool – Chelsea
  • Duminică, 29 august
  • ora 16:00 Burnley – Leeds
  • ora 16:00 Tottenham – Watford
  • ora 18:30 Wolverhampton – Manchester United

  • (P) Cota Get’s Bet pentru Manchester City – Arsenal: 1,50 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT