Sport

Cum ar putea arăta primul “11” al lui Dinamo pentru meciul cu FC Botoşani! Ce absenţe au “câinii”. Exclusiv

Dinamo joacă primul meci, după umilinţa din derby-ul cu FCSB, cu FC Botoşani, iar FANATIK a aflat cum ar putea să arate primul "11" al câinilor.
19.09.2021 | 12:00
Cum ar putea arata primul 11 al lui Dinamo pentru meciul cu FC Botosani Ce absente au cainii Exclusiv
Cum ar putea arăta primul "11" al lui Dinamo pentru meciul cu FC Botoşani! Ce absenţe au "câinii"
ADVERTISEMENT

Dinamo a ajuns pe penultimul loc în Liga 1 şi are nevoie de puncte ca de aer, astfel că meciul cu FC Botoşani va fi unul pe viaţă şi pe moarte pentru “câini”. Cu Sorin Colceag pe bancă, ca interimar, după ce Dario Bonetti a devenit istorie, formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare nu se va putea baza pe şase jucători.

Cum ar putea arăta primul “11” al lui Dinamo pentru meciul cu FC Botoşani. Schimbări pe mai multe posturi

FANATIK a aflat că Sorin Colceag este decis să meargă pe mâna lui Plamen Iliev pe postul de portar, acesta urmând să-i ia locul lui Mihai Eşanu. În plus, în linia defensivă îşi va face loc Geani Creţu, iar singurul semn de întrebare este postul de fundaş stânga, unde Andrei Radu i-ar putea lua locul lui Costin Amzar.

ADVERTISEMENT

Eliminat în meciul cu FCSB, Steliano Filip este suspendat pentru următoarele două meciuri, astfel că linia de mijloc va fi formată din Cătălin Itu, Alex Răuţă şi Ahmed Bani.

În atac, Dinamo ar urma să se bazeze pe Gabi Torje, Mirko Ivanovski, care a debutat deja în derby-ul cu FCSB, şi Robert Moldoveanu. Faţă de meciul contra marii rivale, din ofensivă ies Cosmin Matei şi Deian Sorescu.

ADVERTISEMENT

Primul “11” al lui Dinamo pentru meciul cu FC Botoşani: Iliev – Creţu, Giafer, Grigore, A. Radu (Amzar) – Itu, Răuţă, Bani – Torje, Ivanovski, Moldoveanu.

Absenţe importante la Dinamo pentru meciul cu FC Botoşani

Deian Sorescu şi Steliano Filip sunt suspendaţi pentru meciul cu FC Botoşani. Primul a ajuns la patru cartonaşe galbene, în timp ce mijlocaşul de 27 de ani a fost eliminat în meciul cu FCSB şi va sta două etape pe bară.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, pe lista indisponibililor a intrat Cosmin Matei şi nu va face parte din lotul lui Dinamo pentru duelul cu FC Botoşani.

Constantin Nica, Andreas Mihaiu şi Alin Dudea, despre care FANATIK a anunţat în exclusivitate că au probleme medicale, au rămas, la rândul lor, în afara lotului.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Mihai Neicuţescu şi Cătălin Ţâră au fost refăcuţi de staff-ul medical şi vor fi rezerve pentru meciul cu FC Botoşani.

Sorin Colceag, la debutul pe banca lui Dinamo

Iuliu Mureşan a anunţat că Sorin Colceag va asigura interimatul la Dinamo, iar meciul de debut este cel cu FC Botoşani. Fostul portar a pregătit echipa secundă a clubului, din Liga 3, unde a ajuns în aprilie 2021, iar anterior o antrenase pe SC Popești-Leordeni.

“Rolul meu în momentul acesta este să încerc să aduc stabilitatea în ceea ce priveşte partea sportivă. Eu nu am venit să inventez nimic aici, ci doar să susţin ideile echipei, lucruri pe care ei le cunosc deja.

Suntem într-o situaţie de evaluare pentru că sunt jucători care nu au avut o perioadă de pregătire foarte lungă şi încă încercăm să le dăm minute. În plus sunt încă jucători care vin după o serie de accidentări”, spunea Sorin Colceag înaintea meciului cu FC Botoşani.

ADVERTISEMENT