Fotbal international

Cum ar putea să arate Chelsea cu Zinedine Zidane antrenor! Transferuri colosale de 200.000.000 de lire

18.02.2019 | 16:52
Cum ar putea sa arate Chelsea cu Zinedine Zidane antrenor Transferuri colosale de 200000000 de lire

Maurizio Sarri are zilele numărate la Cheslea, iar conducătorii clubului sunt decişi să-l aducă la echipă pe Zinedine Zidane. Antrenorul francez ar fi dispus să vină doar în anumite condiţii, iar una dintre cerinţe este să aibă la dispoziţie un buget de 200 de milioane de lire sterline pentru transferuri.

Conform presei din Anglia, Zinedine Zidane şi-ar fi creionat deja campania de transferuri dacă va acceptat oferta lui Chelsea. În aceste condiţii, pe “Stamford Bridge” ar urma să ajungă Mauro Icardi, Isco, Alex Telles şi Kalidou Koulibaly. Englezii au făcut un calcul sumar, iar pentru cele patru achiziţii, formaţia londoneză ar urma să fie obligată să plătească aproape 290 de milioane de lire sterline.

Cum ar putea să arate Chelsea cu Zinedine Zidane antrenor. Ce jucători sunt pe lista neagră

Pe lângă achiziţii, Zinedine Zidane s-a gândit şi la o listă de plecări dacă va accepta oferta lui Chelsea. Printre fotbaliştii care ar urma să plece în vară s-ar numără Willy Caballero, Marcos Alonso, Davide Zappacosta, David Luiz, Danny Drinkwater, Olivier Giroud, Pedro sau Willian. Din vânzările de jucători, Chelsea ar putea să obţină în jur de 90 de milioane de lire sterline, exact suma care ar urma să fie adăugată celor 200 de milioane de lire sterline, bani ceruţi de Zinedine Zidane pentru campania de transferuri din vară.

Cum ar putea să arate Chelsea cu Zinedine Zidane antrenor. Ce transferuri vrea să facă
Cum ar putea să arate Chelsea cu Zinedine Zidane antrenor. Ce transferuri vrea să facă

În plus, dacă Zinedine Zidane va fi adus la Chelsea, Eden Hazard ar putea să nu mai plece la Real Madrid. Internaţionalul belgian a declarat în repetate rânduri că fostul mare fotbalist a fost idolul său şi că şi-ar dori să lucreze cu el. Chiar dacă antrenorul de 46 de ani are stabilită lista de jucători pe care îi vrea, ultimul cuvânt de spus în cazul achiziţiilor va fi dat de Marina Granovskaia, mâna dreaptă a lui Roman Abramovici în conducerea clubului londonez.