Fotbal intern

Fanatik a anunțat încă de joi primul „11” al FCSB în derby-ul cu U Craiova! Ce surprize a pregătit Toni Petrea. Update Exclusiv

04.04.2021 | 18:55
Fanatik a anuntat inca de joi primul 11 al FCSB in derbyul cu U Craiova Ce surprize a pregatit Toni Petrea Update Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB se pregătește intens de derby-ul cu Craiova, iar FANATIK a aflat ce surprize pregătește Toni Petrea pentru meciul împotriva oltenilor.

Fanatik a anticipat corect primul „11” al FCSB pentru derby-ul cu Universitatea Craiova

UPDATE 4 APRILIE, ora 18:44 / Toni Petrea s-a hotărât asupra echipei de start pe care o va folosi în derby-ul cu Universitatea Craiova, aceasta arătând exact așa cum FANATIK v-a prezentat-o în exclusivitate încă de joi, 1 aprilie. Astfel, Oaidă și-a făcut loc la mijlocul terenului în locul lui Moruțan, care a fost urcat în atac pentru a suplini absența lui Florinel Coman, accidentat până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

#Liga1 #Etapa29 #FCSBCraiova

Aceasta este echipa de start din partida cu CS Universitatea Craiova , care va începe la 20:30, în direct la Look Plus, Telekom Sport și Digi Sport.

Publicată de FCSB pe Duminică, 4 aprilie 2021


ȘTIRE INIȚIALĂ 1 APRILIE, ora 22:30

Formația lui Toni Petrea este nevoită să îi găsească un înlocuitor lui Florinel Coman, accidentat în minutul 10 al partidei dintre România și Macedonia de Nord, 3-2.

În ultimul meci direct dintre FCSB și Craiova, echipa lui Toni Petrea s-a impus cu 2-0 chiar în Bănie, după „dubla” de senzație a lui Dennis Man, plecat între timp la Parma.

ADVERTISEMENT

Cum ar putea să arate primul “11” al FCSB în derby-ul cu U Craiova!

Toni Petrea va efectua câteva schimbări în primul „11” al FCSB-ului pentru meciul cu Craiova, iar tehnicianul „roș-albaștrilor” se va confrunta și cu lipsa lui Florinel Coman, accidentat la meciurile naționalei României.

Echipa nu va arăta foarte diferit de meciul cu CFR Cluj, 3-0, însă Vali Crețu va trece pe banca de rezerve, Risto Radunovic va reveni pe poziția sa, iar Răzvan Oaidă va intra la mijlocul terenului, urmând ca Olimpiu Moruțan să urce în atac, în locul accidentatului Florinel Coman.

ADVERTISEMENT
  • FCSB: Vlad – Ov. Popescu, Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Șut, Oaidă – Moruțan, Tănase, Oct. Popescu

Nouă jucători ai FCSB-ului revin după meciurile echipelor naționalelor

FCSB a avut mulți reprezentanți în echipele naționale, iar acum, nu mai puțin de nouă fotbaliști vor reveni după duelurile României, României U21, dar și Muntenegrului. Al zecelea, Florinel Coman, s-a accidentat în primul meci al naţionalei şi va sta pe bară până la finalul sezonului, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Andrei Vlad a fost integralist în toate partidele României U21 de la Campionatul European de Tineret, Ovidiu Popescu a jucat 180 de minute în naționala mare a României, în duelurile cu Macedonia de Nord și Germania, iar Risto Radunovic a jucat tot 180 de minute pentru naționala Muntenegrului, în duelurile cu Letonia și cu Gibraltar.

Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Olimpiu Moruțan și Octavian Popescu au mai jucat în meciurile selecționatei lui Adrian Mutu, în timp ce Florin Tănase a jucat pentru România, reușind și primul gol din carieră pentru „tricolori”, în partida cu Macedonia de Nord.

U Craiova a cerut control anti-doping la meci

FANATIK a anunţat în exclusivitate că oficialii Universităţii Craiova au cerut control anti-doping pentru derby-ul cu U Craiova. Informaţia a fost confirmată de Mihai Rotaru, patronul formaţiei din Bănie.

“Nu vreau să discut de control anti-doping la FCSB, dar pot să vă spun că noi am cerut în ultimul timp controale începând de la meciul acesta pentru mai multe meciuri, nu doar pentru FCSB. Atât timp cât există ANAD, are o funcție în această societate sportivă. Nu înseamnă că noi avem suspiciuni asupra corectitudinii altora. Noi nu acuzăm”, spunea Mihai Rotaru.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 1,83 este cota pentru „FCSB deschide scorul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT