Life

Cum ar reacționa Codin Maticiuc dacă fiica lui ar vrea să-i calce pe urme: „În primul rând, să fie fericită”

Codin Maticiuc a dezvăluit cum ar reacționa dacă fiica lui ar dori să-i calce pe urme și să intre în industria filmului când va crește. Afaceristul își dorește doar ca Smaranda să fie fericită.
16.06.2022 | 13:52
Cum ar reactiona Codin Maticiuc daca fiica lui ar vrea sai calce pe urme In primul rand sa fie fericita
Codin Maticiuc o susține pe fiica lui necondiționat. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc a devenit în urmă cu trei ani tatăl unei fetițe, căreia i-a pus numele Smaranda. Afaceristul este topit după fiica sa și este mândru de felul în care se dezvoltă. El a spus cum ar reacționa dacă micuța ar alege să-i calce pe urmă în ceea ce privește cariera.

Își dorește Codin Maticiuc ca fiica lui să îi calce pe urme? O susține indiferent de cariera aleasă

Codin Maticiuc a renunțat la statutul de „băiat de oraș”, în ultimii ani fiind axat pe viața de familie. El are o relație cu Ana Pandeli, care i-a și oferit primul copil în urmă cu trei ani. Totodată, afaceristul îl consideră pe fiul partenerei sale băiatul său.

ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc este deja un tată mândru, bucurându-se din plin de felul în care se dezvoltă Smaranda. Întrebat cum ar reacționa dacă micuța și-a dori ca pe viitor să-i calce pe urme, el a spus că o va susține indiferent de cariera aleasă.

Înainte de toate, Codin Maticiuc pune pe primul loc fericirea fetiței sale, însă recunoaște că nu i-ar displăcea daca micuța ar vrea să activeze în industria filmului.

ADVERTISEMENT

„Mi-ar plăcea. În primul rând, mi-ar plăcea să fie fericită. Orice carieră ar vrea ea să facă și ar face cu plăcere, și e fericită…Dacă vrea să facă actorie, dacă vrea să facă producție film, aș avea mai multe sfaturi să-i ofer. 

Aș putea să o ghidez în zona asta. Până la urmă, trebuie să își găsească calea ei”, a declarat Codin Maticiuc pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Totodată, Codin Maticiuc nu se teme că Smaranda ar putea avea parte de situații dificile în carieră, fiind convins că problemele nu pot apărea atunci când îți faci treaba exemplar.

„Sunt aceleași situații ca în toate industriile. Dacă ești puternic și ești cineva în zona ta, nu te întâlnești cu nicio situație neplăcuta”, a mărturisit Codin Maticiuc.

ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc ar vrea să nu-și mai producă propriile filme

În ultimii ani, Codin Maticiuc a scris scenarii și a produs mai multe filme, printre care și Miami Beach, care s-a dovedit a fi un real succes. Cu toate acestea, la capitolul producție nu consideră că excelează și, dacă ar putea, ar participa doar în calitate de actor.

„Mi-ar plăcea să renunț la asta de tot. Urăsc asta. Mi-ar plăcea să producă altcineva filmele mele și eu doar să joc, eventual să le scriu”, a afirmat Codin Maticiuc.

ADVERTISEMENT