Life

Cum arată actorul Gheorghe Visu la vârsta de 70 de ani. Ce amintiri are celebrul actor

Gheorghe Visu (70 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți actori români, a povestit ce amintiri are legat de începutul carierei sale.
22.10.2021 | 18:41
Cum arata actorul Gheorghe Visu la varsta de 70 de ani Ce amintiri are celebrul actor
Cum arată actorul Gheorghe Visu la vârsta de 70 de ani. Ce amintiri are celebrul actor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

State de România, așa cum este cunoscut artistul, apare extrem de rar susținând interviuri, acesta fiind  și motivul pentru care oamenii se întreabă cum mai arată.

În vârstă de 70 de ani, actorul, este extrem de discret și apare foarte rar în lumina reflectoarelor, dar este foarte activ în mediul online, unde postează imagini, versuri sau tablouri pictate de el.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Visu are aceeași energie ca în urmă cu câțiva ani. Este într-o formă fizică de invidiat, dovadă că este prezent în continuare pe scena teatrului.

Cum arată în prezent actorul Gheorghe Visu. Actorul are 70 de ani

De asemenea, artistul este activ și în filme, printre ultimele sale proiecte numărându-se spectacolul „Maria de Buenos Aires”, în regia lui Răzvan Mazilu.

ADVERTISEMENT

Condiția fizică a lui Gheorghe Visu este vizibilă și în cadrul unui interviu acordat recent, unde a vorbit și despre cariera sa care a adunat până la această oră multe piese de teatru și filme.

Actorul a rememorat în cadrul emisiunii „Rețeaua de idoli”, care se va difuza în cursul zilei de luni, 25 octombrie 2021, de la ora 21:00, câteva mici confesiuni despre apropiații săi.

ADVERTISEMENT
Gheorghe Visu, într-o emisiune de la TVR 2
Gheorghe Visu, în emisiunea „Rețeaua idolurilor”. Sursa foto: tvr2.ro. Colaj: Fanatik

Gheorghe Visu, dezvăluiri despre idolii săi

Gheorghe Visu a dezvăluit care sunt idolii săi când vine vorba de teatru, dar și care sunt lecțiile pe care le-a „furat” de la aceștia de-a lungul timpului.

„Idolii mei au fost Ștefan Iordache și Dan Nuțu. Mai ales pe Ștefan Iordache îl urmăream în tot ceea ce făcea.

ADVERTISEMENT

Veneam, ca și el, cu câteva ore înainte de spectacol, intram în haina noului eu, personajul din acea seară și îi imitam fiecare gest.

Ștefan, care era foarte superstițios, avea un adevărat ritual înainte de a intra publicul să-și ocupe locurile, mergea în mijlocul scenei.

Aștepta să se aprindă luminile și privea sala încă goală. Repeta din text, făcea probe întotdeauna ca și cum ar fi pentru prima dată dincolo de cortină.

Se transpunea aproape în altă lume, una în care publicul și el se lăsau în egală măsură acoperiți de poleiala pe care o simțeau atunci când năvălea magia spectacolului.

Toți marii actori, sau, hai, toți cei buni, au avut o stea a lor. Și eu am avut o stea a mea și nu cred că meritam mai mult”, a precizat Gheorghe Visu în emisiunea „Rețeaua de idoli”, de la TVR 2. 

ADVERTISEMENT
Tags: