Sport

Cum arată acum Adrian Mititelu Junior. Transformare șocantă a fiului patronului FC U Craiova

09.07.2020 | 13:40
Cum arata acum Adrian Mititelu Junior Transformare socanta a fiului patronului FC U Craiova
Cum arată Adrian Mititelu Jr. Transformare totală a fiului patronului FC U Craiova
ADVERTISEMENT

FC U Craiova o duce bine. Băieții lui Eugen Trică au promovat în liga secundă și se pregătesc de dueluri tari în următoarea stagiune.

Chiar dacă Adrian Mititelu conduce clubul, acesta are un ajutor de nădejde. Patronul FC U îl are alături pe fiul său.

ADVERTISEMENT

Tânărul a cochetat și cu fotbalul și a debutat și pentru echipa tatălui său. Totuși, nu mulți știu cum mai arată Mititelu Jr.

Cum arată băiatul lui Adrian Mititelu. S-a umplut de tatuaje și a luat proporții

„Adiță”, așa cum îi spun prietenii, a suferit o schimbare totală față de perioada în care juca fotbal. Tânărul de 23 de ani nu ezită șă-și etaleze mașinile pe contul său de Instagram și postează des poze din locațiile în care merge.

ADVERTISEMENT
adrian mititelu jr
Cum arată Adrian Mititelu Jr. Transformare totală a fiului patronului FC U Craiova

Chiar dacă nu a mai îmbrățișat cariera de fotbalist, Mititelu Jr. și-a găsit o nouă pasiune, sala de forță. Fiul patronului FC U Craiova merge des la sală și a vrut să-și „tuneze” corpul cu tatuaje, fiind plin de desene cu diferite semnificații.

adrian mititelu jr
Corpul lui Adrian Mititelu Jr este plin de tatuaje

În iarna anului 2013, FC U Craiova evolua în liga secundă, iar Nicolo Napoli a decis că este momentul ca băiatul omului de afaceri să debuteze. În minutul 88 al partidei cu Minerul Motru, tehnicianul italian l-a trimis în teren pe Adrian Mititelu Jr. La Radio GSP, Mititelu a relatat povestea aceslui debut: „Napoli vrea să-l bage de mult, are 16 ani şi se pregăteşte profesionist, va ajunge mare pentru România. E între primii trei din generaţia ’97. Dacă nu avea calităţi, eu eram cel care nu l-ar fi băgat în echipă! Când am refuzat 4 milioane pe Costea s-a văzut că interesul personal nu e important la mine“.

ADVERTISEMENT
adrian mititelu jr
Adrian Mititelu Jr. a debutat pentru echipa tatăului său la 16 ani

Galeria echipei nu a văzut cu ochi buni debutul acestuia, iar ultrașii au început să-l huiduie pe fotbalistul de doar 16 ani. Chiar dacă are o relație bună cu o parte dintre suporteri, Mititelu Jr. nu a fost agreat de toată peluza. Un alt episod s-a petrecut la reunirea actualei FC U. Când a fost zărit de fani, aceştia s-au dus la el şi au încercat să-l dea cu forţa afară din incinta stadionului „Aripile”. În acel moment, „Gogoaşă”, căpitanul echipei, şi Nicolo Napoli au intervenit.

FC U Craiova vrea să joace pe „Ion Oblemenco”.

„Clubul nostru a făcut o nouă solicitare către municipalitate in vederea disputării meciurilor pentru sezonul viitor din cadrul ligii a doua, pe stadionul proprietatea publică a Municipiului Craiova”, se arată în comunicatul echipei lui Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Încă de la înscrierea formației sale în Liga a IV-a,  Adrian Mititelu cere să evolueze pe stadionul „Ion Oblemenco”, însă s-a lovit de refuzul autorităților locale, fiind vorba de un regulament în ceea ce înseamnă disputarea de partide de fotbal pe cel mai mare stadion al Olteniei. Doar meciuri de Liga 1, Cupa României, începând cu șaisprezecimi, preliminarii de UEFA Champions League și UEFA Europa League, pot fi organizate de cluburile românești pe „Ion Oblemenco”. De asemenea, echipa națională este bine primită pe „OZN-ul din Bănie”.

În urma deciziilor Comitetului de Urgență al Federației Române de Fotbal, U Craiova 1948 a promovat în eșalonul secund și va da bătălii grele pentru promovare cu nume mari din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT