Life

Cum arată acum Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu. Multe fete de 20 de ani nu au silueta ei

13.07.2020 | 10:31
Cum arata acum Alexandra Dinu fosta sotie a lui Adrian Mutu Multe fete de 20 de ani nu au silueta ei
De ce au divorțat Alexandra Dinu și Adrian Mutu. Adevăratul motiv al rupturii. Sursa foto: avantaje.ro
ADVERTISEMENT

Alexandra Dinu, prima soţie a celebrului fotbalist Adrian Mutu, arată impecabil la vârsta de aproape 40 de ani și poate participa cu succes la un concurs de Miss. Frumoasa blondină are un trup sculptat la sală și poate fi confundată foarte ușor cu o tânără de 20 de ani.

De meserie actriță, Alexandra Dinu se menține în formă și arată excelent la cei 39 de ani pe care-i are. Timpul pare că a stat pe loc pentru blondina care s-a făcut remarcată datorită căsătoriei cu Adrian Mutu. Vedeta arată la fel de bine ca în anii tinereții, în ciuda faptului că are un băiat de aproape 18 ani.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de televiziune face ravagii cu imaginile pe care le postează în mediul online. Blondina cu ochi albaștrii a cucerit publicul datorită privirii sale pătrunzătoare. Pe de altă parte, femeile sunt invidioase pe silueta vedetei care este mai frumoasa ca oricând.

Alexandra Dinu, siluetă impecabilă la aproape 40 de ani. Cum arată acum actrița

Alexandra Dinu și Adrian Mutu s-au despărțit după 3 ani de relație, perioadă în care a venit pe lume și primul lor copil, Mario. Frumoasa actriță a trecut peste despărțire și s-a mutat în Italia unde a locuit vreme de 16 ani, ca ulterior să se stabilească în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Vedeta iubește din nou de câțiva ani, formând un cuplu cu unul dintre producătorii „Loving Pablo”, Jeffrey Greenstein, despre care Alexandru Dinu spunea în trecut că o iubește enorm și a acceptat faptul că este mama unui băiat.

„Faptul că am un copil a fost ca un test pentru iubitul meu la începutul relaţiei. Consider că un bărbat care te iubeşte cu adevărat nu are cum să nu-ţi iubească la fel de mult şi copilul.

ADVERTISEMENT

Nu aş fi putut să am o relaţie decât cu un bărbat care nu doar îmi acceptă copilul, dar îl iubeşte şi e fericit să îl aibă parte în viaţa lui.

Ceea ce mi s-a părut important în astfel de situaţii este ca Mario să înţeleagă că partenerul meu de viaţă nu este noul lui tată”, a mărturisit la un moment dat Alexandra Dinu într-un interviu pentru okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

Alexandra Dinu, pregătită să devină mamă pentru a doua oară?

Fosta soție a renumitului fotbalist Adrian Mutu și-ar fi dorit să devină mama unei fetițe, însă mărturisește că diferența prea mare dintre fiul ei și un alt copil ar fi prea mare. Alexandra Dinu este tare mândră de Mario despre care multă lume spune că îi seamănă leit.

„Nu mă gândesc să mai devin mamă. Nu cred. Mi-aș dori o fetiță, nu pot să spun că nu mi-ar plăcea, dar ar fi diferență mult prea mare între ei acum. O să mă mai gândesc”, a spus frumoasa actriță în urmă cu câțiva ani.

View this post on Instagram

Vintage-ish.

A post shared by Alexandra Dinu (@alexologia) on

 

ADVERTISEMENT