News

Cum arată acum bebelușul respins de părinți pentru că era prea urât. A devenit un celebru speaker motivațional

El este bebelușul pe care parinții l-au respins pentru că era prea urât. Între timp, acesta a devenit un adult celebru și lucrează ca speaker motivațional
11.11.2022 | 16:03
Cum arata acum bebelusul respins de parinti pentru ca era prea urat A devenit un celebru speaker motivational
El este bebelușul respins de părinți pentru că era prea urât. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Au trecut aproape 47 de ani de la nașterea lui Robert Hoge, una care s-a petrecut în Brisbane, Australia. Din nefericire, momentul nu a fost unul tocmai aparte pentru părinții lui. Micuțul a apărut pe lume cu fața și picioarele deformate. Au urmat clipe de șoc pentru întreaga familie, clipe grele care aveau să fie povestite mulți ani mai târziu.

Cine este bebelușul respins de părinți pentru că era prea urât

Mama lui Robert, care mai avea 4 copii acasă nu a mai știut să reacționeze și chiar l-a respins pe cel mic. A refuzat inițial să-l ia acasă și a transmis că nu știe ce are de făcut cu un asemenea copil. În cele din urmă, femeia a revenit la sentimente ceva mai bune.

ADVERTISEMENT

Primele luni de viață ale copilului au fost înfiorătoare. Acesta a fost supus unei operații chirurgicale de extirpare a unei tumori faciale de mărimea unei mingi de tenis. Mai mult decât atât, i s-au amputat ambele picioare pentru a putea beneficia de proteze.

Au urmat nu mai puțin de 24 de operații dificile, dar și multe vorbe nu tocmai frumoase pe care Robert le-a tot auzit. De altfel, la un moment dat, aceasta devenise lumea lui, una nu tocmai frumoasă, una în care oamenii îl discriminau.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, ca într-o poveste incredibilă, Robert a continuat să lupte pentru el  și pentru viața lui și a transformat totul într-un moment demn de Hollywood. A devenit un adult de succes și un speaker motivațional recunoscut.

Interesant este că aparițiile pe care acesta le are în cadrul emisiunilor și a seminariilor de dezvoltare personală sunt urmărite de milioane de oameni din lumea întreagă. Da, citiți cât se poate de bine. Bebelușul pe care nici măcar mama lui nu îl dorea inițial a devenit un adult pe care lumea întreagă îl ascultă.

ADVERTISEMENT

Când a împlinit 30 de ani, Robert s-a căsătorit. Între timp a devenit tatăl a două fetițe minunate. Este autorul cărții autobiografice “Urât”, o carte în care, în mod evident, și-a povestit experiențele, momentele cumplite pe care le-a trăit, dar și cum și-a găsit forța de a lupta.

“Trebuie să le vorbim copiilor despre frumusețe și diversitatea oamenilor, frumoși și urâți în același timp. Copiii trebuie să înțeleagă faptul că ne putem simți și frumoși și urâți, inteligenți și proști, în diferite momente ale vieții noastre. Apoi trebuie să înțeleagă că nimeni nu este doar frumos sau doar urât, un alergător rapid sau un invalid în scaun cu roțile”, a explicat Robert Hoge lumii întregi.

ADVERTISEMENT
Tags: