Life

Cum arată acum Bodo de la Proconsul. A început o viață nouă la țară, împreună cu soția

Bodo de la Proconsul a renunțat la viața cotidiană și s-a mutat undeva la țară, schimbările solistului de la Proconsul fiind unele destul de mari în ultima perioadă.
22.07.2021 | 23:18
Cum arată acum Bodo de la Proconsul. A început o viață nouă la țară, împreună cu soția. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Artistul nu mai este foarte activ pe rețelele de socializare și-și dedică timpul unui proiect de suflet pe care l-a început recent alături de partenera sa de viață, Loredana, în localitatea Dobreşti, județul Argeș, acolo unde s-a mutat anul trecut.

Bodo nu s-a retras definitiv de pe scena muzicală și continuă să susțină concerte, deși nu mai sunt la fel de multe ca înainte de pandemie. Acum solistul de la Proconsul este dedicat trup și suflet Atelierului de Joacă, unde aproximativ 60 de copii vin să învețe diferite lucruri.

ADVERTISEMENT

Cântărețul este tare mândru de reușita sa, soția sa, Loredana, mărturisind că artistul și-a pus foarte multă credință în acest proiect, care îi ajută pe copiii din Dobrești să-și dezvolte caracterul, să fie responsabili, dar mai ales să învețe lucruri noi.

Bodo de la Proconsul, totul despre mutarea la țară. Artistul are un proiect de suflet în județul Argeș

„Nu aș fi putut face nimic fără ajutorul lui Dumnezeu și al celor care au crezut în proiect. Sper să aibă viață lungă Atelierul de Joacă, să vină aici copii veseli și dornici de prieteni”, a declarat muzicianul pentru adevarul.ro.

ADVERTISEMENT

În plus, de când s-a mutat din București artistul este un alt om. Bodo lucrează foarte mult în gospodărie, unde îi place să taie iarba sau să încingă grătarul. Schimbările sunt și de ordin fizic, cântărețul având părul mai lung și barbă.

„Este pur și simplu o altă legătură cu comunitatea, cu vecinii. Nu este agitația de la București. Iar noi nu suntem niște oameni mondeni. Iar acum avem și altă satisfacție când vedem că facem ceva pentru comunitate”, a completat Loredana Marin.

ADVERTISEMENT

Bodo de la Proconsul, proiect de suflet la Dobrești. Ce face artistul

Mutarea din martie 2020 l-a făcut pe Bodo de la Proconsul să închirieze vechea discotecă din localitate și să o reamenajeze în beneficiul celor mici. După șase luni de muncă și oameni inimoși a luat naștere Atelierul de Joacă, unde poate veni oricine.

Copiilor nu li se percepe absolut nicio taxă și vin cu mare drag să învețe lucruri utile. Proiectul supraviețuiește în mare parte din donații, soția artistului fiind cea care a dezvăluit și costul investiției, 20.000 de euro, o parte fiind și bani personali.

ADVERTISEMENT

Loredana Marin, soția vedetei, știe cum să-i motiveze pe cei mici să citească, precizând că proiectul reușește să le facă și mici cadouri și surprize celor mai activi din comunitate. Micuții sunt recompensați atunci când îndeplinesc un anumit țel.

„Nu duc lipsă de materiale didactice, pentru că oamenii donează foarte des. Supraviețuim din donații. Însă avem de plătit o chirie și utilitățile. Au fost și oameni care ne-au ajutat mult cu materiale, cu termopane sau mobilier.

Mă mulez după nevoile copiilor. De exemplu, ca să îi motivez să citească am creat un proiect prin care fiecare copil și-a ales câte 10 cărți din biblioteca Atelierului și la sfârșit copiii au primit premii, de la căști până la portofele”, a completat Loredana Marin.

Bodo nu și-a luat numai soția la țară, ci și copiii care s-au acomodat destul de repede la noul trai și atunci când pleacă în vacanță sau în excursii abia așteaptă să se întoarcă în locul pe care-l numesc „acasă”.

ADVERTISEMENT