Life

Cum arată acum Carmen Pleșea. Fosta parteneră a lui Costin Mărculescu, de nerecunoscut

31.03.2021 | 16:03
Cum arata acum Carmen Plesea Fosta partenera a lui Costin Marculescu de nerecunoscut
Cum arată acum Carmen Pleșea. Fosta parteneră a lui Costin Mărculescu, de nerecunoscut. Sursa foto: romaniatv.net
ADVERTISEMENT

Carmen Pleșea era o prezență inedită în showbiz-ul românesc în urmă cu mai bine de un deceniu, atunci când era partenera lui Costin Mărculescu și șoca prin aparițiile ei extravagante. Codițele afro și pitonul Kaa erau elementele care o defineau. 

După despărțirea de Costin Mărulescu, care s-a încheiat cu scandal, Carmen Pleșea este transformată complet și nimeni nu ar mei recunoaște-o dacă ar vedea-o în public. Cu doi ani în urmă, mama fostei vedete s-a stins din viață și aceasta a suferit un șoc de neimaginat.

ADVERTISEMENT

Astfel, Carmen Pleșea a decis să dispară complet din lumina reflectoarelor și să ia calea bisericii. Fostul model a renunțat la ținutele provocatoare și la machiajul strident cu care publicul era obișnuit.

Cum arată acum Carmen Pleșea. Fosta parteneră a lui Costin Mărculescu, de nerecunoscut

Acum 10 ani, Carmen Pleșea era o apariție obișnuită în showbiz-ul românesc, fiind iubita lui Costin Mărculescu la acea vreme, dar și prin stilul ei extravagant.

ADVERTISEMENT

Cu codițele afro aranjate neobișnuit, cu ținutele provocatoare și cu pitonul Kaa, Carmen Pleșea făcea senzație. Fosta vedetă era foarte atrasă de șarpele ei și s-a retras după ce acesta a murit, dar și după despărțirea de Costin Mărculescu, scrie click.ro. 

În momentul în care mama ei a decedat, acum doi ani, fosta „îmblânzitoare de șerpi” a renunțat complet la orice element care ținea de stilul de viață de dinainte. Astfel, ținutele îndrăznețe, machiajul mult prea strident și codițele nu au mai fost asociate cu imaginea ei.

ADVERTISEMENT

În prezent, aceasta are 55 de ani și s-a dedicat bisericii, unde merge destul de des. Carmen Pleșea a postat mai multe imagini alături de prietenele ei, toate fiind în curtea unui lăcaș de cult. Ținuta fostului manechin este una adecvată unei astfel de vizite, formată din culori închise și capul acoperit.

Fără urme de machiaj și cu părul lăsat nevopsit, femeia nu mai seamănă deloc cu apariția șocantă de acum zece ani. Carmen Pleșea postează des pe Facebook, însă ultimele fotografii cu ea au fost postate în urmă cu un an și jumătate.

ADVERTISEMENT
Carmen Pleșea
Carmen Pleșea, îmblânzitoarea de șerpi și fosta iubită a lui Costin Mărculescu. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik

Carmen Pleșea și Costin Mărculescu, despărțire cu scandal

Carmen Pleșea și Costin Mărculescu au înființat, în 1999, o agenție de modele și fotomodele în Capitală, unde existau școală de modelling, agenție de modelling, școală de dans sportiv, agenție de impresariat artistic, casă de producție și firmă de organizat evenimente artistice, informează viva.ro. 

Atunci când afacerea a început să întâmpine probleme, cei doi și-au făcut acuzații grave și s-au despărțit cu scandal, aruncându-și cuvinte grele la emisiunile tabloid. Potrivit sursei citate mai sus, Carmen Pleșea ar fi încercat să-i fure afacerea fostului partener, care ar fi suferit enorm din această cauză.

Costin Mărculescu s-a stins din viață în luna iunie a anului trecut, fiind găsit fără suflare în baia apartamentului în care locuia. Cauza decesului a fost insuficiența cardio – respiratorie acută.

ADVERTISEMENT