Life

Cum arată acum casa de vacanță a Stelei Popescu, de pe litoral. Ce s-a ales de vila regretatei actrițe

Cum arată acum casa de vacanță a Stelei Popescu, de pe litoral. Iată ce s-a ales de vila regretatei actrițe.
12.09.2021 | 21:24
Cum arata acum casa de vacanta a Stelei Popescu de pe litoral Ce sa ales de vila regretatei actrite
Cum arată acum casa de vacanță a Stelei Popescu, de pe litoral. Ce s-a ales de vila regretatei actrițe. Sursa foto: viva.ro
ADVERTISEMENT

Casa de vacanță a Stelei Popescu, de pe litoral, era locul în care regretata artistă își petrecea vacanțele de vară alături de cei apropiați. Vila din stațiunea 2 Mai a fost achiziționată în 1989, cu 2.000 de dolari.

Actrița s-a stins din viață în urmă cu aproape patru ani, iar casa de la malul mării nu mai arată la fel de bine ca înainte. Vecinii se mai ocupă de grădină, din când în când, iar imobilul este în proprietatea fiicei artistei, Doina.

ADVERTISEMENT

Cum arată acum casa de vacanță a Stelei Popescu, de pe litoral

Casa de vacanță a Stelei Popescu nu mai arată la fel de bine ca înainte. Actrița a murit în anul 2017, însă locuința de la malul mării arată complet diferit acum.

Gardul care înconjoară vila a început să ruginească, iar curtea nu mai este atât de îngrijită. Uneori, vecinii se mai ocupă de grădină și tund iarba, potrivit WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Locuința din 2 Mai avea și o valoare sentimentală pentru marea actriță. Ea și soțul ei, textierul Puiu Maximilian, au locuit acolo o perioadă, iar acesta iubea marea.

Stela Popescu s-a stins din viață pe 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani, în urma unui accident vascular cerebral.

ADVERTISEMENT

Fiica ei, Doina, a găsit-o fără suflare în casa în care locuia în Capitală. Artista a fost înmormântată cu onoruri militare, trei zile mai târziu, lângă soțul ei, Puiu Maximilian, la Cimitirul Cernica.

Stela Popescu a fost o actriță de film, radio, revistă, teatru, televiziune, voce și vodevil, cu o vastă carieră artistică, de peste cinci decenii.

ADVERTISEMENT

În 1953, actrița a început cursurile Facultății de Limbă Rusă „Maxim Gorki“, la care a renunțat după un an și jumătate, atunci când a intrat în echipa Teatrului Ministerului de Interne.

În 1956, Stela Popescu a fost admisă la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, continuând să susțină spectacole în paralel. La sfârșitul studiilor, artista a fost repartizată la Teatrul din Brașov.

A jucat în peste 25 de filme, printre care „Nea Mărin Miliardar” (1979), „În fiecare zi mi-e dor de tine”(1988), „Pe malul stîng al Dunării albastre” (1983) sau „A doua cădere a Constantinopolului” (1994).

A mai apărut și în seriale de televiziune, cum ar fi „Cuscrele” (2005-2006), „Războiul sexelor” (2007) sau „Aniela” (2009-2010). A mai avut și o apariție episodică în serialul Pro TV „Las Fierbinți”, în 2017.

ADVERTISEMENT