News

Cum arată acum “casa groazei” a lui Gheorghe Dincă. Ucigașul din Caracal se află de 5 ani după gratii

Cum arată “casa groazei” a lui Gheorghe Dincă, în mai 2024, la 5 ani de când aici au fost ucise tinerele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.
07.05.2024 | 22:01
Cum arata acum casa groazei a lui Gheorghe Dinca Ucigasul din Caracal se afla de 5 ani dupa gratii
Imagini din 2024 cu “casa groazei” a lui Gheorghe Dincă. Monstrul din Caracal se află de 5 ani după gratii. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cum arată în prezent “casa groazei” a lui Gheorghe Dincă, ”monstrul din Caracal”. Acesta se află de 5 ani după gratii. În 2023 a primit o condamnare definitivă la 30 de ani de închisoare.

Imagini din 2024 cu “casa groazei” a lui Gheorghe Dincă. Monstrul din Caracal se află de 5 ani după gratii

În aprilie și în iulie 2019, două tinere din România, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, ambele din zona municipiului Caracal, dispăreau în mod similar. Ambele se urcaseră, la ocazie, în mașina lui Gheorghe Dincă.

ADVERTISEMENT

Cercetările ulterioare au scos în evidență faptul că fetele ar fi fost răpite și duse într-o veritabilă ”casă a groazei” din Caracal. E vorba de imobilul în care locuia Dincă.

În 2019, cercetările în casa ororilor din Caracal au durat mai multe zile. În tot acest timp, mai multe echipe de investigatori au căutat atent centimetru cu centimetru în interior. În plus, oamenii legii au ridicat saci cu zeci de obiecte pentru expertiză.

ADVERTISEMENT

Acum, la cinci ani distanță de la dispariția Alexandrei și a Luizei, casa lui Gheorghe Dincă este neatinsă. Aceasta este complet părăsită și curtea este acoperită de buruienile crescute an de an. Pe porțile de la intrare, prin care se poate privi la interior, este atârnat un lanț susținut de un lacăt.

În continuare, la fel ca în filmele horror, o pătură de iederă se poate observa pe peretele principal dinspre stradă. Iarba din curte, de care nu s-a atins nimeni,  este și ea destul de mare.

ADVERTISEMENT

Casa groazei din Caracal ar putea fi transformată în muzeu

În ciuda faptului că reprezintă un simbol al morții și al crimelor abominabile comise de Gheorghe Dincă, această casă din Caracal atrage interesul unor persoane. În octombrie 2023, un celebru avocat din București dezvăluia pentru FANATIK că este interesat de casa în care Gheorghe Dincă și-a torturat și ucis victimele.

De notat că imobilul se află sub sechestrul procurorilor. Condamnatul are de achitat despăgubiri de 100.000 de euro familiilor Melencu și Măceșanu, dar și peste 750.000 de lei, cheltuieli judiciare ale statului român în dosarul Caracal.

ADVERTISEMENT

Avocatul Adrian Cuculis este cel care are ideea de a transforma casa lui Dincă în muzeu. El subliniază că, în primul rând, ar realiza aici un altar cu lumânări care să ardă în permanență pentru cele două tinere, Luiza și Alexandra.

Eu aș cumpăra casa lui Dincă, e interesantă ideea unui muzeu ‘Caracal’, însă cu o rezervă deosebită față de ceea ce înseamnă memoria victimelor. Aș realiza în primul rând un altar cu lumânări care să ardă în permanență pentru cele două tinere. Să fie un memorial al victimelor, nu un monument al crimei.

Sigur, există această atracție a românilor pentru astfel de locuri în care s-au petrecut crime, nu se poate nega acest lucru. Așa este în toată lumea. E clar că s-ar putea face și la noi. În cazul de față, familiile ar trebui să fie primele beneficiare”, a spus, în 2023, Adrian Cuculis pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros...
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros relația cu jucătoarea din circuitul WTA
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale...
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale pentru toate comenzile
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de...
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul fotomodel l-a făcut să uite de probleme
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Vecinii scandalagii riscă mari sancțiuni. S-a schimbat Codul Penal
Vecinii scandalagii riscă mari sancțiuni. S-a schimbat Codul Penal
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”