Life

Cum arată acum casa în care s-a filmat celebrul film ”Singur acasă”. Motivul pentru care producătorii au ales construcția respectivă

Casa în care s-a filmat celebrul film ”Singur acasă” a devenit faimoasă în urmă cu mai bine de trei decenii. Alegerea nu a fost însă una întâmplătoare.
06.12.2022 | 19:01
Cum arata acum casa in care sa filmat celebrul film Singur acasa Motivul pentru care producatorii au ales constructia respectiva
Cum arată în 2022, celebra casă din filmul ”Singur acasă”. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Se împlinesc 32 de la apariția celebrului film ”Singur acasă”. Dacă personajele s-au schimbat între timp, iată că respectiva casă a cam rămas aceeași.

Cum a fost aleasă locația din filmul ”Singur acasă”

Casa în care s-a filmat ”Singur acasă” a devenit celebră în anul 1990. Scenariul filmului a fost realizat de regizorul John Hughes, extrem de apreciat în anii 80.

ADVERTISEMENT

Deși marea majoritate a producțiilor sale au fost filmate în Chicago și în suburbiile nordice, se pare că povestea ”Singur acasă” a avut nevoie de mai multă răbdare.

Echipa de producția a căutat cu atenție o casă astfel încât povestea lui Kevin să poată să fie una cât se poate de autentică și a și găsit-o.

ADVERTISEMENT

Casa din ”Singur Acasă”, filmul care cel mai probabil va rămâne în istorie, este situată în Winnetka, Illinios, la aproximativ 16 mile de Windy City.

Pentru că cele mai multe scene au fost filmate în casă, și restul filmului a fost realizat în zona respectivă.

ADVERTISEMENT

De ce a fost aleasă chiar această casă? Camerele erau foarte încăpătoare și mai mult de atât, cascadoriile puteau fi realizate tot acolo.

Important a fost și aspectul casei, care trebuia să impresioneze în mod vizual publicul.

”Trebuia să găsim o casă în care să funcționeze și cascadoriile, dar și să fie atrăgătoare din punct de vedere vizual. Caldă dar și amenințătoare, în același timp.

ADVERTISEMENT

A fost o provocare pentru noi”, a declarat Columbus, într-un interviu acordat în presa internațională, în anul 2015.

Cum arată acum casa lui Kevin din ”Singur acasă”

El mai dezvăluia atunci că acea construcția era perfectă pentru un copil care să fie singur acasă și că nu și-ar fi putut imagina mai mult de atât.

”Aceasta este genul de casă în care, dacă ai fi copil, ar fi chiar distractiv să fii lăsat de unul singur. A fost exact așa cum mi-am imaginat”, a mai spus acesta, potrivit parade.com.

Regizorul mai avea însă și un plan de rezervă. Sunt cadre din ”Singur acasă” care au fost filmate într-o școală abandonată din oraș. Mai exact, este vorba despre New Trier Township High School.

Recent, un internaut de pe TikTok a publicat un clip video în care apare casa lui Kevin, după mai bine de 32 de ani de la producția filmului.

Videoclipul a devenit viral pe TikTok și nu e de mirare, având în vedere că nu puțini sunt cei care au văzut măcar odată filmul ”Singur acasă”.

Deși au trecut mai bine de trei decenii, reședința este neschimbată, iar asta se poate observa chiar în videoclipul postat.

Nu același lucru îl putem spune și despre actori, pentru că unii dintre ei au suferit transformări incredibile.

ADVERTISEMENT
Tags: