Life

Cum arată acum Cătălin Moroșanu? Imagini exclusive de la prima petrecere de după Survivor

Cătălin Moroșanu e aproape de nerecunoscut după experiența Survivor România 2021, Faimosul ajungând, acasă, în România, în cârje.
24.05.2021 | 14:28
Cum arata acum Catalin Morosanu Imagini exclusive de la prima petrecere de dupa Survivor
Catalin Morosanu a parasit Survivor in carje, dar si-a facut timp sa petreaca alaturi de finul lui Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu a plecat de la Survivor România 2021 în cârje, iar acum pare să își mai fi revenit și poate participa chiar și la petreceri, chiar dacă, încă, se reface după experiența din Republica Dominicană.

Cum arată Cătălin Moroșanu, acum?

Cătălin Moroșanu, în calitate de naș, a avut de participat, în weekendul care tocmai s-a încheiat, la o petrecere de pomină dată în cinstea finului său, un puștan de 5 ani, Kevin.

ADVERTISEMENT

Iar acolo, Cătălin Moroșanu i-a șocat pe toți cei apropiați care i-au fost alături cu noua lui ”siluetă”, fostul Faimos având cu mai bine de 20 de kilograme mai puțin față de momentul în care intra în competiția Survivor România 2021 pe care o părăsea din cauza unei accidentări grave, la genunchi, fiind nevoit să umble în cârje.

Ușor tras la față, fără picătură de burtică, dar cu barba aranjată și tuns, păstrând încă urmele de bronz din Republica Dominicană, fostul Faimos de la Survivor România 2021 s-a distrat de minune la petrecere chiar dacă, și acum, durerile de picior îi mai dau mici bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

Cătălin  Moroșanu, sufletul petrecerii

Cu toate acestea, Cătălin Moroșanu a reușit să ajungă la petrecerea finului său și, așa cum a mărturisit pentru FANATIK, nu ar fi ratat-o pentru nimic în lume.

”Țin foarte mult la Kevin, voiam să fiu alături de el la împlinirea celor 5 ani. Mie îmi plac foarte mult copiii, iar el este finuțul meu. Cine știe, poate reușesc să îl fac luptător, deși tatăl lui îl cam vrea fotbalist”, ne-a spus Cătălin Moroșanu, fostul concurent de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT
Catalin Morosanu
Catalin Morosanu, de la Survivor Romania 2021, la petrecerea finului sau, Kevin Sursa foto: arhiva personala

Evident, cum era o petrecere pe ”pici”, Cătălin Moroșanu a fost senzația copiilor. Și, normal, cu toții au năvălind pe el pentru a le povesti despre experiența Survivor România 2021 și s-au înghesuit să se pozeze cu luptătorul K1.

Și, ne-au precizat invitații de la eveniment, Cătălin Moroșanu s-a jucat ore bune în compania copiilor, gustând doar din răcoritoare, în ciuda faptului că avea la dispoziție tot felul de băuturi fine.

ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu pregătește noua generație de luptători

În altă ordine de idei, Cătălin Moroșanu a dezvăluit că pregătește o gală de lupte din 4 iunie, din București, eveniment care se va desfășura fără spectatori și că se ocupă îndeaproape de deschiderea școlii de arte marțiale dedicată copiilor.

”Voi face o școală de arte marțiale, de lupte, în București, va fi pentru copii. Copiii trebuie să facă sport ca să fie sănătoși, iar eu consider că trebuie să îmi pun în valoare expertiza pe care o am și să îi îndrum spre sport pe cei mici”, spunea, pentru FANATIK, Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu, probleme grave la genunchi

Cătălin Moroșanu, după eliminarea din motive medicale de la Survivor România 2021, a povestit prin ce probleme de sănătate trece. Astfel, mărturisea Cătălin Moroșanu, genunchiul său e afectat de ruperea meniscului și că va apela chiar și la o intervenție chirurgicală în cazul în care problemele de la picior nu se vor rezolva de la sine.

Mai mult, povestea Cătălin Moroșanu, problemele de la genunchi sunt dublate și de alte afecțiuni medicale, precum câteva hernii vertebrale.

ADVERTISEMENT