Life

Cum arată acum Daniel Onoriu, după ce a stat 55 de zile în comă. Medicii nu-i dădeau șanse de supraviețuire

Daniel Onoriu a avut o nouă apariție TV, după ce a stat 55 de zile în comă. Pilotul de curse este încă în etapa de recuperare și cu foarte multe kilograme în minus.
19.07.2022 | 09:18
Cum arata acum Daniel Onoriu dupa ce a stat 55 de zile in coma Medicii nui dadeau sanse de supravietuire
Daniel Onoriu a stat în comă în urma unei operații de mișcorare a stomacului. Sursa foto: Antena Stars, facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu a fost prezent, luni seară, la o emisiune TV, alături de soția lui, Isabela, după ce a stat 55 de zile în comă, din cauza unei operații nereușite, de micșorare a stomacului, făcută în Turcia. Medicii nu-i dădeau șanse de supraviețuire.

Daniel Onoriu, încă se recuperează după ce a stat 55 de zile în comă

Daniel Onoriu a stat în comă din decembrie 2021 până în ianuarie 2022, plus 100 de zile la ATI. Ca printr-o minune, s-a trezit din ”somnul adânc”, iar acum se află încă în faza de recuperare și este vizibil slăbit.

ADVERTISEMENT

Alături de el este soția sa, Isabela, care a mărturisit cât de greu i-a fost să-l vadă aproape fără viață și să-i audă pe doctori cum îi spuneau că partenerul ei nu are nicio șansă să-și mai revină.

”A fost foarte, foarte greu. Mi-e greu și să povestesc, nu mi-am pierdut niciodată speranța, dar erau zile și nu știam dacă va merge peste noapte. Intram la ATI doar cu cerere, că era și perioada cu COVID.

ADVERTISEMENT

Făceam cerere și intram o dată pe săptămână, echipată. Îmi era foarte greu când îl vedeam, simțeam că înnebunesc acolo lângă el, când îl vedeam în starea aia, când îmi ziceau că sunt șanse minime de supraviețuire”, a detalit soția lui Daniel Onoriu, la Xtra Night Show, scrie Spynews.

Daniel Onoriu va da în judecată clinica din Turcia

Daniel Onoriu vrea acum să-și facă dreptate. A început demersurile legale pentru a da în judecată clinica din Turcia unde a suferit operația de micșorare a stomacului, care l-a adus în starea de comă.

ADVERTISEMENT

De altfel, Daniel Onoriu spune că se simte acum mai apropiat de Dumnezeu și îi este recunoscător că i-a mai dat o șansă la viață. Înainte de intervenție, pilotul de curs avea 114 kilograme.

La îndemnul prietenilor a apelat la medicii din Turcia. Însă, aceștia nu s-au confruntat cu probleme. Daniel Onoriu a precizat că procedura de micșorare voia să o facă pentru el, deoarece s-a 0bișnuit să fie o persoană sportivă și îi era greu să se vadă cu peste 100 de kilograme.

ADVERTISEMENT

”Eu am avut 114 kilograme. Înainte de operație. Am avut prieteni care au avut și 140-150. Au făcut operație ca să slăbească. M-au încurajat.

Și am făcut operația și uite că din toți oamenii pe care îi cunosc, tocmai mie mi s-a întâmplat să stau 55 de zile în comă și peste 100 de zile internat în spital. Voiam eu, pentru mine, eu am fost sportiv, nu mă suportam gras, nu îmi plăcea de mine”, a dezvăluit Daniel Onoriu.

ADVERTISEMENT