Carousel hot news

Cum arată ACUM eleva drogată şi violată la filmările telenovelei “Narcisa Sălbatică”! Raluca are 22 de ani acum şi face ASTA pentru bani

Raluca Denise Iurascu a interpretat rolul elevei care a fost drogată şi violată în telenovela românească "Narcisa Sălbatică". Tînăra a devenit cunoscută în toată România din  momentul...
20.07.2016 | 08:15
ADVERTISEMENT

Raluca Denise Iurascu a interpretat rolul elevei care a fost drogată şi violată în telenovela românească “Narcisa Sălbatică”. Tînăra a devenit cunoscută în toată România din  momentul în care a făcut parte din producţia românească, dar după finalul telenovelei a decis să renunţe la actorie.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI

Telenovela “Narcisa Sălbatică” a reuşit să îşi ţină telespectatorii în “priză” cu scenele de sex în doi sau chiar în trei şi scene deochiate. Punctul cel mai intens al telenovelei a fost momentul în care telespectatorii au văzut violul unei miore. După ce fusese drogată, Anastasia, interpretată de Raluca Denise Urascu, pe atunci în vîrstă de 16 ani, a fost abuzată sexual de un băiat aflat sub influenţa alcoolului.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost şi punctul culminant al carierei de actriţă a Ralucăi. Acum în vîrstă de 22 ani, tînăra a ales să se reorienteze către muzică şi este studentă la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L. Caragiale” din Bucureşti.

Raluca nu are doar succes pe şcenă, ci şi în iubire. Tînăra se iubeşte de o bună perioadă de timp cu un coleg alături de care a avut nenumărate apariţii în cadrul festivalurilor muzicale din Bucureşti şi nu numai.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri