Life

Cum arată acum fetele lui Cristi Chivu. Fostul jucător de fotbal se mândrește cu ele

Cum arată în prezent copiii lui Cristi Chivu. Sportivul, care este căsătorit de ani buni cu Adelina Elisei, are cu ce se lăuda.
26.10.2022 | 12:30
Cum arata acum fetele lui Cristi Chivu Fostul jucator de fotbal se mandreste cu ele
Cum arată în prezent copiii lui Cristi Chivu. Sportivul are cu ce se lăuda. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum arată acum fetele fostului jucător de fotbal de la Inter. Vedeta și soția se mândresc cu Anastasia și Natalia. Cele două copile învață la o școală de renume din Milano și le aduc numai bucurii celebrilor părinți.

Cum arată în prezent copiii lui Cristi Chivu. Sportivul are cu ce se lăuda

Cristi Chivu și Adelina Elisei sunt căsătoriți din 2008, la scurt timp după nuntă venind pe lume prima lor fată. Ulterior, au devenit părinți pentru a doua oară, sportivul fiind un tată dedicat și devotat copiilor săi.

ADVERTISEMENT

Fetele fostului fotbalist, care își aniversează ziua de naștere pe 26 octombrie, seamănă foarte mult cu mama lor. Au moștenit multe din trăsăturile fostei prezentatoare de știri sportive, în special eleganța frumoasei brunete.

Natalia, în vârstă de 13 ani, și Anastasia, în vârstă de 11 ani, învață la Școala Americană din Milano, Italia, acolo unde locuiesc încă de la venirea pe lume. Cristi Chivu investește bani frumoși în educația și viitorul lor.

ADVERTISEMENT

Acest lucru nu este deloc o problemă pentru fostul jucător de fotbal, care, potrivit Forbes, în anul 2018 avea o avere estimată la 22 de milioane de euro.

Fetele lui Cristi Chivu
Așa arată acum fetele lui Cristi Chivu. Sursa foto: Instagram.com

Fata cea mică a lui Cristi Chivu, debut în actorie

Cristi Chivu are numai motive de mândrie, mai ales că fata cea mică și-a făcut recent debutul în actorie. Anastasia a prins un rol în serialul Adela, motiv pentru care a venit o perioadă în România împreună cu mama sa.

ADVERTISEMENT

Fata s-a bucurat enorm de acest proiect, mai ales că își dorește să devină o actriță recunoscută pe plan internațional. În producția de la Antena 1 copila a jucat alături de băiatul lui Ilie Dumitrescu și fiica lui Marius Lăcătuș.

„Tot timpul mi-am dorit să fiu actriţă, mi-a plăcut mult ideea! Mama îmi zice Demi Moore! Este foarte fain aici, îmi place mult şi chiar dacă la început mi-a fost puţin greu şi aveam emoţii, m-am obişnuit repede.

ADVERTISEMENT

În serial sunt o fată de 10 ani, care vine special din America să-l caute pe fratele său, Lucian!”, spunea fata cea mică a lui Cristi Chivu în urmă cu ceva timp, scrie viva.ro.

ADVERTISEMENT