Life

Cum arată acum fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Micuța îi împlinește pe cei doi prezentatori

Cât de mare a crescut fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Josephine îi face fericiți pe cei doi părinți, care sunt mândri de ea.
25.10.2022 | 14:32
Cum arata acum fiica Ginei Pistol si a lui Smiley Micuta ii implineste pe cei doi prezentatori
Cât de mare a crescut fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Josephine își face părinții fericiți. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum arată acum fiica prezentatoarei de la Chefi la cuțite și a juratului de la Vocea României. Micuța îi împlinește pe cei doi de când a venit pe lume în martie 2021. Copila îi bucură mereu pe cunoscuții săi părinți.

Cât de mare a crescut fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Josephine își face părinții fericiți

Gina Pistol își ține fanii la curent cu activitățile fiicei sale și a lui Smiley, chiar dacă nu-i arată deloc chipul. Josephine este o micuță exploratoare, îi place să stea în natură, să picteze și să se joace cu pisica din casă.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena 1 o lasă pe fetiță să exploreze mediul înconjurător, în special din curtea casei din Cernica. În plus, este conștientă că această deschidere o va ajuta pe cea mică pe partea de dezvoltare emoțională.

„Cele mai frumoase momente petrecute alături de cei mici sunt atunci când încep să descopere lumea. Sunt curioși, fac și multe năzbâtii, ne dau și multe bătăi de cap, dar ce ar fi copilăria fără asta?

ADVERTISEMENT

Fie că vrea să picteze, să se joace în iarbă sau în noroc, o încurajez pe Josephine să exploreze tot ce o înconjoară cu multă bucurie”, spune Gina Pistol într-o filmare în care apare cu fetița sa, pe Instagram.

Gina Pistol și fiica sa, Josephine
Gina Pistol și fiica sa, Josephine. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Gina Pistol, planuri de viitor. Ce vrea să facă în 2023

Gina Pistol nu este genul de persoană care să-și facă lista pentru următorul an, însă acum spune că are planuri de viitor. Mai exact, frumoasa blondină știe ce vrea să bifeze în 2023, unul dintre aceste lucruri fiind remodelarea siluetei.

ADVERTISEMENT

Vedeta va apela, cu siguranță, la sfaturile și programele pe care le implementează de ani buni Carmen Brumă. Prezentatoarea își dorește să slăbească după ce a văzut fotografiile realizate în această primăvară.

„Vreau să am mai multă grijă de mine, de minte, de trup și de sufletul meu. Eu ca să fiu așa cum mă știu cei dragi, cum mă știu oamenii, trebuie să fiu în echilibru. 

ADVERTISEMENT

Ca să fiu o mamă bună, o iubită bună, o soră și o prietenă bună trebuie să fiu un pic în echilibru. Trebuie să mă apuc de sport că mie îmi face bine, mă ajută mult. Trebuie să fac și niște terapie. 

Trebuie să călătoresc mai mult prin țară. Mi-e dor de natură. Mereu mă încarcă natura. Vreau să fiu mai bine pentru mine și pentru fiica mea și pentru Andrei”, a spus Gina Pistol pe InstaStory.

ADVERTISEMENT