Life

Cum arată acum Fulgy de la Clejani. Mezinul familiei este de nerecunoscut

13.02.2021 | 15:35
Cum arata acum Fulgy de la Clejani Mezinul familiei este de nerecunoscut
Cum arată acum Fulgy de la Clejani. Mezinul familiei este de nerecunoscut. Sursa foto: impact.ro
ADVERTISEMENT

Fulgy de la Clejani este de nerecunoscut după ce s-a confruntat cu problemele cu drogurile, tânărul fiind acu foarte schimbat. Se pare că mezinul familiei a trecut pete acest capitol din viața lui și acum este mai bine. 

Din cauza consumului de substanțe ilegale, Fulgy a ajuns la o clinică de dezintoxicare, apoi s-a apucat să pratice sport. Fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani este cu totul altă persoană acum.

ADVERTISEMENT

Mezinul a renunțat la viața mondenă și tot ce își dorește este să trăiască sănătos și să o ia de la capăt. Fratele Margheritei s-a schimbat atât fizic, cât și psihic, fiind dispus să facă schimbări în viața lui.

Cum arată acum Fulgy de la Clejani. Mezinul familiei este de nerecunoscut

Fulgy de la Clejani a trecut prin momente de coșmar din cauza consumului de droguri. Surse din apropierea lui au declarat că tânărul venea drogat în emisiuni și nu se putea exprima coerent atunci când i se punea o întrebare.

ADVERTISEMENT

După ce a urmat un tratament la o clinică de dezintoxicare, Fulgy este un alt om și s-a apucat serios de sport. În prezent, mezinul Clejanilor s-a retras din viața publică și s-a concentrat mai mult pe starea lui de sănătate.

După ce a făcut sport timp de șapte luni, Fulgy și-a etalat abdomenul lucrat și i-a surprins pe toți cu apariția lui, după cum arată cancan.ro.

ADVERTISEMENT

De ce Fulgy nu mai apare în public

În cadrul unei emisiuni, Viorica și Ioniță de la Clejani au dezvăluit care este motivul pentru care fiul lor a ales să „dispară”, susținând că se pregătește pentru altceva.

„Se pregătește pentru altceva. Sunt oameni care nu vor să mai apară în spațiul public. Are problemele lui, se pregătește pentru viața lui. Face mult sport pentru că știe că sportul e sănătos. Așteptăm și un nepot de la el”, au declarat cei doi soți la „Xtra Night Show”, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Fulgy a avut parte de multe controverse încă de la o vârstă fragedă Acesta ar fi fost implicat în numeroase scandaluri și vandalizări, fapte ce i-au adus dosar penal, fiind obligat să meargă la un control psihiatric. Pentru a-și controla stările agresive, Fugy trebuie să renunțe definitiv la substanțele interzise.

„De la el nu știi niciodată la ce să te aștepți. Acum este liniștit, iar în clipa următorare face scandal, sparge, devine extrem de agresiv. Nimeni nu îl poate liniști, nici măcar tatăl lui. A fost implicat într-o mulțime de belele, pentru care părinții au scos bani grei ca să le aplaneze. Nu poate fi controlat. A locuit la hotel câteva luni, așa au vrut el, iar Ioniță, ca să îl potolească, a plătit tot.

Nu mai știu nici au lui ce să-i mai facă, cum să îl aducă pe drumul cel bun. Din păcate, de boala aceasta de care suferă el nu te vindeci niciodată, va trebui să învețe să o controleze și să trăiască așa. Drogurile îi accentuează stările și tulburarea”, au declarat surse din apropierea Clejanilor pentru impact.ro.

ADVERTISEMENT