Life

Cum arată acum Inoke, fiica lui Cabral. A împlinit 19 ani și este o adolescentă foarte frumoasă

Inoke, fiica lui Cabral din prima căsnicie cu Luana Ibacka, a ajuns o adevărată domnișoară. Acum are 19 ani, uimește cu frumusețea sa și își face mama mândră.
16.04.2022 | 11:43
Cum arata acum Inoke fiica lui Cabral A implinit 19 ani si este o adolescenta foarte frumoasa
Cum arată Inoke, fiica lui Cabral, la vârsta de 19 ani. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Luana Mitran (fostă Ibacka-n.r) a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu fiica sa, Inoke, rezultată din căsnicia cu faimosul Cabral. Din imagine se vede că Inoke este acum o adevărată domnișoară.

Cum arată Inoke, fiica lui Cabral, la vârsta de 19 ani. Mama sa este foarte mândră de ea

Inoke are 19 ani în prezent și îi seamănă leit tatălui ei, Cabral. Luana Mitran este foarte mândră de fiica sa, iar de curând a avut un mesaj emoționant la adresa acesteia.

ADVERTISEMENT

”Ca părinte… nu ai învățător în viață, mai bun, decât propriul copil. Am invățat T O T cu ea .

De un an.. dorul… Pentru un zâmbet de al ei aș înconjura pământul. Te ♥️, ești perfectă!”, a scris fosta soție a lui Cabral, pe Facebook, atașând următoarea fotografie:

ADVERTISEMENT
Fiica lui Cabral ( în roz-n.r) la vârsta de 19 ani
Fiica lui Cabral ( în roz-n.r) la vârsta de 19 ani. Sursa foto: Facebook

 

Însă, nu este pentru prima oară când Luana și-a exprimat sentimentele de admirație față de fiica sa, Inoke. În trecut, a mai scris:

”Dragostea mea.. tot ce este mai bun… totul. Și nu e a mea. E liberă să fie ea însăși. Doar în sufletul meu.. pot spune…”, a mai scris Luana Mitran, pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Luana (@luana_romania)

Cabral, dezamăgit că Inoke nu-i mai vorbește

Inoke a absolvit anul trecut clasa a XII-a. Tot în 2021, Cabral dezvăluia că fiica lui refuză să-i mai vorbească de ceva timp.

”Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți… Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului.

ADVERTISEMENT

Da, știe, a aflat (n.r. – că Andreea Ibacka este însărcinată). O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață”, a mărturisit Cabral, în emisiunea ”Vorbește Lumea”, de la Protv.

În prezent, prezentatorul TV formează o căsnicie cu actrița Andreea Ibacka. Cei doi s-au cunoscut în anul 2007, la filmările pentru serialul Inimă de țigan. În 2011 și-au unit destinele, iar în momentul de față au doi copii: Namiko și Tiago.

ADVERTISEMENT