Life

Cum arată acum Malonga Parfait, prezentatorul bătut de Gigi Becali. Bărbatul modera în trecut Fotbal la Maxx

25.05.2020 | 13:37
Cum arata acum Malonga Parfait prezentatorul batut de Gigi Becali Barbatul modera in trecut Fotbal la Maxx
Cum arată acum Malonga Parfait, prezentatorul bătut de Gigi Becali. Bărbatul modera în trecut Fotbal la Maxx. Sursa foto: romaniatv.net
ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului foarte mulți oameni s-au retras din televiziune, fiind și cazul lui Malonga Parfait, prezentatorul de origine congoleză care în urmă cu foarte mulți ani modera emisiunea „Fotbal la Maxx”. Bărbatul care a fost bătut de latifundiarul din Pipera Gigi Becali după ce i-a adresat întrebări legat de fotbal, s-a schimbat radical în ultima vreme.

Cum arată și ce face acum Malonga Parfait, prezentatorul bătut de finanțatorul FCSB

Malonga Parfait (41 de ani) a prezentat de-a lungul vremii emisiunea „Fotbal la Maxx”, fiind agresat și jignit de finanțatorul FCSB, la finalul lui ianuarie 2012, după ce congolezul ar fi jignit familia lui Gigi Becali într-una dintre edițiile show-ului său.

ADVERTISEMENT

De ceva vreme fostul prezentator de televiziune a revenit pe rețelele de socializare, afișând o imagine cu totul diferită față de cea de acum 18 ani.

Malonga și-a lăsat cioc, a renunțat la plete și poartă frecvent ochelari de soare care-i conferă o alură de bărbat misterios.

ADVERTISEMENT
Malonga Parfait, acum
Așa arată Malonga Parfait, fostul prezentator Fotbal la Maxx. Sursa foto: Facebook.com

Malonga Parfait, acuzat într-un dosar cu droguri de mare risc

Fostul prezentator l-a acționat la vremea respectivă în judecată pe latifundiarul din Pipera, iar ulterior s-a retras din televiziune. Malonga Parfait a fost jignit și înjurat fără perdea de Gigi Becali care ulterior a declarat că nu regretă absolut nimic.

„Du-te bă de aici, ce întrebări să ai tu! Tu mă iei la mișto, îți bați joc de mine, pleacă, dă-i drumul de aici! Tu îți bați joc de mine”, i-a spus la vremea respectivă Gigi Becali lui Malonga Parfait.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost bătut după ce s-a luat de Gigi Becali într-una din emisiunile sale, show pe care Becali nici măcar nu l-a văzut. Se pare că soția a fost cea care i-a povestit latifundiarului din Pipera că a fost subiect în emisiunea acestuia.

Câțiva ani mai târziu, fostul prezentator a fost consilier în cadrul Primăriei Capitalei de unde a plecat cu mare scandal după ce a fost implicat într-un dosar cu droguri.

ADVERTISEMENT

Acesta a primit închisoare cu suspendare și a renunțat definitiv la statul de persoană publică, în momentul de față având numai slujbe sezoniere.

ADVERTISEMENT
Tags: