Life

Cum arată acum mama lui Mihai Mitoșeru. Mesajul special al prezentatorului la început de primăvară

02.03.2021 | 19:08
Cum arata acum mama lui Mihai Mitoseru Mesajul special al prezentatorului la inceput de primavara
ADVERTISEMENT

Mihai Mitoșeru a publicat un mesaj special la început de primăvară dedicat femeii care l-a adus pe lume, ocazie cu care a distribuit și o imagine cu mama sa după ce a fost operată de urgență pe creier. 

Cunoscutul prezentator de la Kanal D este foarte fericit că intervenția chirurgicală la care a fost supusă actrița în urmă cu o lună s-a încheiat cu bine, dovadă momentele unice pe care le împărtășește cu fanii de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Vedeta a publicat o fotografie cu mama sa, care stă afară, pe o bancă, alături de animalele sale de companie. Camelia, mama lui Mihai Mitoșeru, apare cu zâmbetul pe buze împreună cu cei doi câini de care are grijă de ani buni, postarea fiind însoțită de un mesaj emoționant.

Mihai Mitoșeru, imagine nouă cu mama sa. Cum arată actrița după operație

„Primăvara începe cu Mama”, a scris Mihai Mitoșeru pe pagina de Facebook, alături de o imagine în care apare mama sa, Camelia, fotografia adunând foarte multe mesaje și aprecieri din partea oamenilor.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a vorbit deschis despre problemele de sănătate prin care a trecut actrița în ultima perioadă. Moderatorul de la Kanal D s-a speriat destul de tare când nu s-a găsit sânge pentru operația mamei sale, dar fanii i-au sărit în ajutor.

Camelia Mitoșeru, mama prezentatorului Mihai Mitoșeru
Imaginea postată de Mihai Mitoșeru la început de primăvară cu mama sa. Sursa foto: Facebook.com

„Ne-am dus la urgențe, i-au făcut un CT. Au descoperit o tumoră care trebuia operată. Mama, puternică fiind, a decis să căutăm pe cineva care să o opereze. A avut încredere în medicul care urma să facă intervenția.

ADVERTISEMENT

Am ajuns să fac publică povestea pentru că era nevoie de sânge, altfel nu aș fi vorbit despre asta. Operația a ieșit bine pentru vârsta ei, suntem optimiști. La recuperare a fost o problemă.

M-a surprins faptul că românii au sărit așa repede. Într-o oră s-a făcut rost de sânge. La două zile după operație nu mai putea vorbi, îi era frică, simțea că toată lumea are ceva cu ea. Au dus-o la Terapie Intensivă.

ADVERTISEMENT

Apoi a început să își revină, e spre bine. Din acest motiv o mută pe secție. Pentru mine a fost o perioadă grea, am realizat că am stat prea puțin cu mama. Lucrurile normale au devenit chestii senzaționale”, a declarat Mihai Mitoșeru în urmă cu ceva timp în emisiunea lui Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT