Life

Cum arată acum Marinela Nițu. Schimbarea este totală pentru fosta iubită a lui Miron Cosma

Ce face și cât de transformată este Marinela Nițu în prezent. Fosta parteneră a lui Miron Cozma a revenit la o pasiune mai veche.
25.03.2023 | 10:50
Cum arata acum Marinela Nitu Schimbarea este totala pentru fosta iubita a lui Miron Cosma
Ce face și cât de transformată este Marinela Nițu în prezent. Fosta parteneră a lui Miron Cozma a revenit la o pasiune mai veche. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Cum arată acum bruneta pe care „liderul minerilor” a întâlnit-o prima oară în vara anului 1998, în stațiunea Olimp. Schimbarea este totală pentru fosta iubită a liderului sindical din Valea Jiului, în vârstă de 68 de ani.

Ce face și cât de transformată este Marinela Nițu în prezent. Fosta parteneră a lui Miron Cozma a revenit la o pasiune mai veche

Marinela Nițu, fosta parteneră de viață a lui Miron Cozma, este transformată complet de operațiile estetice pe care le-a suferit de-a lungul anilor. Bruneta și-a pierdut o parte din trăsăturile fizice care au consacrat-o.

ADVERTISEMENT

Machiajul pe care îl poartă zi de zi este unul foarte puternic și are rolul de a acoperi „greșelile” făcute de bisturiu, în special în zona feței. Artista era odinioară foarte frumoasă și atrăgea mereu atenția asupra sa.

Chipul seducător nu mai este cel din perioada de glorie, dar asta nu înseamnă că vedeta nu știe să se folosească de atuurile pe care le are. Întotdeauna imaginile în care apare sunt cu bustul la vedere și cu silueta evidențiată prin haine.

ADVERTISEMENT

În plan personal, fosta logodnică a liderului sindical a revenit la o pasiune mai veche, muzica, și poate fi auzită în diverse restaurante și localuri din România. În momentul de față, locuiește în Brașov și încearcă să stea departe de lumina reflectoarelor.

Concret, Marinela Nițu susține concerte live alături de formația sa. Fosta concurentă de la Festivalul Mamaia 1999 este foarte activă în social media, unde distribuie imagini de la evenimentele unde participă, dar și din trecut.

ADVERTISEMENT
Marinela Nițu, în prezent
Așa arată Marinela Nițu în prezent. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Marinela Nițu și Miron Cozma, dragoste cu năbădăi

Marinela Nițu și Miron Cozma au avut parte de o dragoste cu năbădăi, în vara în care s-au cunoscut artista fiind într-o relație cu un italian bogan și inginerul, căsătorit. Timp de un an de zile s-au văzut de ascuns și mai târziu s-au despărțit și împăcat de mai mute ori.

În anul 2011 s-au logodit în fața lui Dumnezeu în cadrul unei ceremonii religioase, însă povestea lor de dragoste avea să se destrame definitiv trei ani mai târziu. O perioadă au ținut legătura prin telefon, însă acum sunt doar doi străini.

ADVERTISEMENT

„Eu am o relație foarte bună cu toate femeile cu care am fost, dar cu Marinela este altă situație. Nu mai vorbesc cu ea! Ea este o femeie narcisistă, asta este o boală. Ei se consideră cei mai cei, cei mai buni, aşa e ea, asta crede despre persoana ei.

Am vorbit cu sora sa la telefon, să-i transmită să vină să își ia niște acte care au rămas la mine. Nu a venit. I-am trimis mesaje şi de Crăciun, şi de Paște, că așa este frumos, ea nici măcar nu s-a obosit să îmi răspundă”, spunea Miron Cozma în trecut, notează click.ro.

ADVERTISEMENT