Life

Cum arată acum nora lui Liviu Dragnea. Gina Alexandra s-a căsătorit cu fiul politicianului în 2018

Cum arată acum nora lui Liviu Dragnea, la patru ani de la momentul în care a spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă. Gina Alexandra Tătulescu pozează senzual pe internet.
22.08.2022 | 19:45
Cum arata acum nora lui Liviu Dragnea Gina Alexandra sa casatorit cu fiul politicianului in 2018
Cum arată acum nora lui Liviu Dragnea. Foto: Colaj Fanatik / Instagram și Facebook
ADVERTISEMENT

Gina Alexandra Tătulescu este femeia care l-a făcut pe fiul lui Liviu Dragnea să se îndrăgostească iremediabil. Iată cum arată aceasta acum, la patru ani de la nuntă!

Cum arată acum nora lui Liviu Dragnea

Gina Alexandra, devenită Dragnea după nunta cu fiul politicianului român, s-a căsătorit în anul 2018 cu Valentin Dragnea. 

ADVERTISEMENT

Aceasta arată foarte bine și nu se ferește să posteze imagini în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare. Gina Alexandra Dragnea face tot ce îi stă în putință pentru a arăta foarte bine.

Și mai mult, Gina Alexandra are grija ca fiecare imagine pe care o face publică să arate bine, fără cusur.

ADVERTISEMENT

Aceasta a încins atmosfera în mediul online cu unele imagini publicate de la piscină, în care își arată trupul pus în evidență de un bronz perfect.

Gina Alexandra Tătulescu este fiică de preot și a avut câteva prezentări ca model. Acesta chiar a participat la Miss Universe, unde a ieșit pe locul 20.

ADVERTISEMENT
Cum arată acum nora lui Liviu Dragnea
Cum arată acum nora lui Liviu Dragnea. Foto: Instagram

Fiul lui Liviu Dragnea și soția lui s-ar fi despărțit

Sunt foarte discreți în privința vieții lor private, așa că de la momentul medizatizat al căsătoriei lor, fiul lui Liviu Dragnea și aleasa inimii sale s-au ferit de ochii curioșilor și au încercat să rămână „sub radar”.

Acum, la patru ani de la nuntă s-a zvonit că fiul lui Liviu Dragnea și soția lui ar fi divorțat, și totul ar fi fost din cauză că tânăra ar fi găsit fericirea în brațele altui bărbat, conform Cancan.

ADVERTISEMENT

Mai mult, cea mai recentă fotografie de pe rețelele de socializare a Ginei Alexandrea Dragnea în care apare și soțul său este de acum un an.

Gina și presupusul său nou iubit au fost fotografiați când și-au dat câte un pupic. Totuși, nu există informații venite de la cei doi care să sugereze că au pus punct căsniciei lor.

Soția fiului fostului șef al PSD ar fi fugit cu acest tânăr, care este un băiat de bani gata, fiul unui milionar.

ADVERTISEMENT